nedjelja, 19. svibnja 2013.

Limited Editions: Catrice Candy Shock & Geometrix + Essence Guerilla Gardening

Ovoga puta malo kasnim s postom aktualnih Catrice i Essence limitiranih kolekcija, no to ne znači da nisam uspjela uloviti proizvode koji su mi zapeli za oko :)

Pa krenimo redom pošto Vam danas pričam o čak 3 LE. Prva je Catrice Candy Shock LE koja kad se gledaju sami proizvodi i nije nešto extra, no ukupan dojam mi je djelovao baš nekako nježno i puderasto tako da mi je posebno zapela za oko.

Sa slike su vidljivi proizvodi dostupni u kolekciji, a ono što sam ja kupila je highlighting puder i rumenilo. Također, žao mi je što nisam uspjela kupiti caviar kuglice no nema veze, možda još negdje naletim na njih.

Multi Colour Highlighter dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju u količini od 20 g, a cijena mu je bila 30 i nešto kuna. Stvarno divno izgleda tj. tekstura je prekrasno napravljena i nisam mu jednostavno mogla odoljeti iako je malo praškasti odnosno ako se dobro ne izblenda može biti previše uočljiv na licu. Ostavlja decentan sjaj i meni osobno najbolje izgleda kad se koristi samo na obrazima.
Candy Shock LE Multi Colour Highlighter C01 Vanilla Love

Multi Colour rumenilo dolazi u sličnoj ambalaži kao i highlighter, u količini od 7,5 g. Cijena mu je bila također oko 30 i nešto kn.

Rumenilo se sastoji od nekoliko boja koje kad se pomiješaju daju jednu blagu roskastu decentnu nijansu koja će odlično izgledati kad mi lice malo potamni. Također je pečene teksture kao i highlighter, koja je možda malo manje praškasta nego kod prethodnog proizvoda. No kao što sam rekla padam na proizvode ovakvog tipa tako da sam ga morala kupiti! 
Candy Shock LE Multi Colour Blush CO1 Sugar Shock

A eto napokon i swatcheva:
Candy Shock LE Blusher and Highlighter

Trenutno aktualna Catrice LE je Geometrix, koja mi je takodjer djelovala preprezanimljivo- i nekako drugačije od ovih dosadašnjih. Kupila sam paletu sjenila i kompaktni puder, svidio mi se i kabuki kist no imam ih nekoliko tako da ga na kraju nisam kupila :)


Paleta sjenila dolazi u plastičnom pakiranju u količini od 6 g. Cijena joj je bila oko 40 kn. Upravo paleti sam se najviše i veselila jer su nijanse baš po mom guštu no prilično me razočarala. Sjenila se užasno truse, svjetlije nijanse su prilično loše pigmentirane i općenito im je tekstura dosta loša za Catrice, kao da su se pokvarili malo u zadnje vrijeme kad pričamo o sjenilima.
Geometrix LE Eye Shadow Palette
Swatch: Geometrix LE Eye Shadow Palette

Matirajući kompaktni puder također dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju, u količini od 8 g. Cijena mu je bila 30 i nešto kuna.
Tekstura pudera je prilično svilenkasta, lagano se nanosi, odlično se stapa sa tek.podlogom i općenito kožom lica- tako da sam čisto zadovoljna. Ne ističe eventualne suhe dijelove i sasvim solidno matira kožu, a opet je vrlo lagan i prozračan.
Geometrix LE Translucent Mattifying Powder
Swatch: Geometrix LE Translucent Mattifying Powder

Posljednja LE koju danas predstavljam je Essence Guerilla Gardening koju upravo sada možete naći na policama drogerija. Na prvu mi nije djelovala pretjerano zanimljivo, no kad sam je vidjela me osvojila kombinacijom zeleno-ružičastih tonova i zanimljivim stvarčicama. Iz ove LE kupila sam kremasta rumenila i ''fur effect'' dekoraciju za nokte.

Kremasta rumenila dolaze u praktičnom mini plastičnom pakiranju u količini od 2,5 g. Cijena im je oko 20 i nešto kn.
Guerilla Gardening LE Cream to Powder Blush

Bila sam malo skeptična kad su u pitanju Essence kremasta rumenila jer su me dosta razočarali sa zadnjih nekoliko izdanja, no s ovima to nije tako. Solidno su pigmentirana, vrlo lako se blendaju i divno se stapaju s kožom. Također, nisu onako ''prekremasta'' pa da se ne daju blendati već su ''cream to powder'' odnosno odmah se lijepo osuše i pretvore u divna svilenkasta rumenila- tako da sam i više nego zadovoljna. Dostupne su dakle dvije nijanse- 01 Mission Flower (mat ljubičasto/roza) i 02 Floral Glam (mat crvena).
p.s. odlično izgledaju i na usnama ;)
Swatch: Guerilla Gardening LE Cream to Powder Blush

I na kraju dekoracija za nokte koja dolazi u malom plastičnom pakiranju u količini od 0,8 g. Cijene se ne mogu sjetiti no nije više od 20 kn.
Guerilla Gardening LE Nail Effect Powder

Isprobala sam ovo ''fur efect'' čudo i ono što sam primjetila je to da ako se nanese u tanjem sloju je donekle oke, a ako se pretjera naravno sve ispada i ne izgleda dobro. No, to može biti i do mene pošto nisam baš spretna sa ovakvim dekoracijama za nokte.
Nijansa je 02 Mission Flower i kao što vidite na swatchu, ovo je prava hot pink nijansa.
Swatch: Guerilla Gardening LE Nail Effect Powder 02 Mission Flower

Na kraju ove podugačke recenzije mogu samo još jednom ponoviti kako me ove Essence i Catrice LE uvijek nekako razvesele i pretpostavljam da je to već lagano neka opsesija tipa ''moram imati to,to i to iz ove LE'' tako da mi je uvijek drago kad vidim nove limitirane kolekcije na policama drogerija!

p.s. Što ste vi sve upecale od navedenih LE?


 x.O.x.O. Vanilla Sky!

Broj komentara: 7:

  1. Na vrijeme sam se zaustavila inače bih 40kn bacila u vjetar - i sama sam se najviše veselila paletici iz Catrice Geometrix kolekcije, ali nakon što sam napravila swatch testera u Mulleru, rastužila sam se kako je loša pigmentiranost i odmah odustala :/

    OdgovoriIzbriši
  2. moram kupiti Nail Effect Powder
    Prema swatchevima malo me razočarao Catrice paleta sa sjenilima

    OdgovoriIzbriši
  3. Bila bi super sličica uživo?=) Kod mene u dm-u nema ovoga nažalost..

    OdgovoriIzbriši
  4. Vauuu. Zaljubila sam se u rumenila!

    lukaitina.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Hej ;)
    Volim čitati tvoje postove i doista me razvesele,i jako si simpatična jako jako <3
    no zašto u posljednje vrijeme nekako zanemaruješ blog? Ne pišeš više baš tako često...:/ Nadam se da će u budućnosti biti što više outfit i onih "što sam kupila u posljednje vrijeme" postova ;) i naravno,video recenzija koje mi jako nedostaju. pozdrav :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav,skroz si u pravu-malo sam zapostavila blog u posljednje vrijeme;sto zbog nedostatka vremena i ucenja za jedan ispit,sto zbog nekih osobnih stvari.
      Sto je najgore tj.meni najzalosnije je to sto imam hrpu proizvoda koje bi htjela recenzirati a nikako da pocnem-no situacija s vremenom se popravlja tako da cu opet biti aktivnija sto se tice bloga.
      I drago mi je da nekome fale moji postovi:-)

      Izbriši