srijeda, 28. ožujka 2012.

Gabrini & Orkide lakovi za nokte

Kako sam nedavno napravila recenziju za nekoliko Gabrini proivoda, danas sam Vam odlučila predstaviti i Gabrini lakove za nokte koji su moža čak i najpopularniji proizvod navedenog branda.

Osim izuzetno povoljne cijene (većina Gabrini ali i lakova ostalih brandova na  
http://diva-kozmetika.com/ stranici je 8 kn što je stvarno povoljno za ovako kvalitetne lakove!

Danas Vam predstavljam tri predivna laka koje možete naručiti na gore navedenoj stranici.




* Prvi je dakle Orkide Olivia Provitamin lak za nokte u nijansi 58. 


Kao prvo napomenula bi da je ovaj lak vrlo rijetke, tekuće teksture te ga je potrebno dva do tri puta nanijeti ukoliko želite dobiti istu nijansu kao što je ova kad gledate sam lak. Po meni je to jedini nedostatak kod ovog laka, a prednost mu je što traje i do nekoliko dana na noktima. 

Nijansa ovog laka broj 58 je dakle visoko sjajna tamno plava sa sitnim sjajnim česticama koje mu i daju taj visoki sjaj. Bitno je napomenuti i da ovaj lak dolazi u nevjerojatnih 160 nijansi, tako da mislim da nema te nijanse u kojoj se ovaj lak ne može kupiti :)

Swatch: Orkide Olivia lak u nijansi 58

Pakiranje mu je prilično jednostavno a dolazi u količini od 12 ml. 


* Slijedeći lak koji danas predstavljam je Gabrini Diamond Multivitamin lak u nijansi d60. 


Kao što je i vidljivo sa slike, ovaj lak sadrži veliku količinu sitnih shimmer čestica u srebrnoj/zlatnoj boji i može se koristiti sam ili u kombinaciji sa nekim mat lakom. Iznimno je guste strukture tako da ga je dovoljno jednom nanijeti da bi se postigao željeni efekti.

Nijansa d60 je predivna breskvasto/narančasta sa shimmerom, a inače ovaj lak možete kupiti u još 13 predivnih nijansi. Ovaj lak mi se najviše sviđa od ova tri koje danas recenziram čisto iz razloga jer je vrlo postojan, lako se nanosi i ne treba ga nanositi više puta.


Swatch: Gabrini Diamond Multivitamin lak za nokte u nijansi d60

Dolazi u prilično velikom pakiranju od 13 ml a cijena mu je također samo 8 kn.


* Zadnji lak koji ću predstaviti je Orkide Orlena Glitter lak za nokte kojeg imam u nijansi 03.


Kao prvo mogu reći da ovaj lak stvarno dobro izgleda u kombinaciji i sa svjetlijim ali i s tamnijim nijansama lakova. Dobra stvar kod ovog laka je i to što se jako brzo suši kad se nanese.

Što se same nijanse tiče, iako izgleda dosta tamna zapravo kad se nanese je blago ljubičasto/roskaste nijanse sa puno sitnih glitter čestica u sebi koje su u raznim tonovima. Osim ove 03 nijanse, postoji još njih 9 , i sve sadrže sitne glitter čestice.


Swatch: Orkide Orlena Glitter lak za nokte u nijansi 03


Lak dolazi u lijepom pakiranju sa zlatnim poklopcem u količini od 12 ml.

Na kraju bi još jednom ponovila da su ovo stvarno cjenovno povoljni lakovi koje svakako vrijedi kupiti jer ih je većina vrlo postojana i nijanse su zaista intenzivne, a i izbor samih nijansi je zadovoljavajuć.


Napomena: *PR Uzorak

xOxO, Vanilla Sky!

2 komentara: