četvrtak, 1. ožujka 2012.

Review: Make Up Factory & Artdeco Lip Gloss

Danas sam odlučila recenzirati dva savršena sjajila koja sam ''testirala'' posljednjih dana, ako se sjećate rekla sam već da baš i nisam bila neki preveliki fan sjajila no u posljednje vrijeme sam ih poprilično nakupovala tako da sad jednostavno uživam u njima :)

Da ja ne duljim, danas recenziram slijedeća sjajila:

*Make Up Factory Long Lasting Lip Gloss
i
*Artdeco Glam Stars Lip Gloss
Dakle prvo je na redu Make Up Factory Long Lasting sjajilo kojeg imam u nijansi 48 ''Pink Blossom''.

Make Up Factory Long Lasting Lip Gloss u nijansi 48 ''Pink Blossom''

Ovo sjajilo mi je na prvu djelovalo previše shimmerasto pošto inače više volim mat sjajila, no nakon što sam ga nanijela na usne ipak sam promijenila mišljenje- iz razloga što je taj shimmerasti dio prisutan u prilično maloj i decentnoj količini, koja je opet dovoljna da usnama daje elegantan sjaj.

Još jedan razlog zbog kojeg sam vrlo zadovoljna ovim proizvodom je taj da je stvarno dugotrajan. Također, navedeno sjajilo ne djeluje ''suho'' kad se nanese već zbog svoje teksture pruža usnama dugotrajnu vlažnost.

Aplikator je vrlo pratkično napravljen tako da omogućava lako i precizno nanošenje i savršeno doziranje:


Make Up Factory Long Lasting Lip Gloss u nijansi 48 ''Pink Blossom''

Nijansa u kojoj imam ovaj proizvod je vrlo zanimljiva- blago do srednje roza sa sitnim sjajnim česticama. Inače, sam izbor sjajila iz ove linije je i više nego zadovoljavajuć- dostupno je u 8 predivnih shimmerastih nijansi, od nude tonova pa sve do onih malo tamnijih.

Swatch: Make Up Factory Long Lasting Lip Gloss u nijansi 48 ''Pink Blossom''

Sjajilo dolazi u elegantnom ''masivnom'' pakiranju u količini do 6,5 ml, a kupiti ga možete po cijeni od koji 70-ak kn.

Moja ocjena za ovaj proizvod: 5/5

Drugo sjajilo s kojim sam za nijansu manje zadovoljna od ovog prethodnog je Artdeco Glam Stars u nijansi 26 ''Rosy Nude''.


Artdeco Glam Stars Lip Gloss u nijansi 26 ''Rosy Nude''
 
Kao i prethodno recenzirano, i ovo Glam Stars sjajilo je izuzetno dugotrajno, nema onog ''ljepljivog'' efekta kad se nanese i pruža usnama hidrataciju. Jedini razlog zbog kojeg mi je za nijansu lošije od Make Up Factory sjajila je to da sadrži stvarno veliku količinu shimmera, a kako sam već napisala ja uglavnom preferiram mat sjajila, tako da je to samo zbog mog osobnog ukusa- znam da puno Vas obožava šljokičaste nijanse :)
 
Osim što daje predivan glamurozan sjaj, usnama daje punoću što je i više nego velika prednost. Još jedna super stvar kod ovog sjajila je stvarno odlično napravljen aplikator vrlo mekane strukture s kojim bi se mogla lickati cijeli dan.
 
Artdeco Glam Stars Lip Gloss u nijansi 26 ''Rosy Nude''


Što se tiče nijanse kako i sam naziv kaže riječ je o svijetlo, svijetlo rozoj odnosno ovo je jedna klasična nude nijansa koje su mi inače odlične za kombiniranje sa različitim nijansama ruževa. Izbor nijansi je također odličan- sjajilo dolazi u 8 nijansi a od nedavno su dostupne i 3 nove nijanse (koje su predstavljene u blagdanskoj Glam Stars kolekciji), među njima je i ova moja:
 
Swatch: Artdeco Glam Stars Lip Gloss u nijansi 26 ''Rosy Nude''


Dolazi u suptilnom, jednostavnom a opet elegantnom pakiranju u količini od 5 ml, a cijena mu je oko 80 kn.

Moja ocjena za ovaj proizvod: 4/5

Toliko od mene u ovoj recenziji, mislim da sam vam iznijela sve bitne karakteristike za ova  neupitno kvalitetna sjajila koja će svakom look-u dati jedan završni ''touch'' a usne će postati glamurozne i svakako neodoljive!

Napomena: *PR Uzorak


xOxO, Vanilla Sky!

2 komentara:

  1. Make Up Factory sjajilo mi se čini predivno, volim takve nijanse!

    OdgovoriIzbriši
  2. stvarno je predivna nijansa,ja sam totalno zaljubljena :)

    OdgovoriIzbriši