srijeda, 2. svibnja 2012.

Sve što Vas je zanimalo o meni :)

Eto napokon i videa sa pitanjima koje ste mi postavili i na koja sam se potrudila čim opširnije odgovoriti, tako da se nadam da vas nisam razočarala :)



xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 5:

  1. Baš je super video. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Htjela sam komentirati na Youtube-u, ali sam odlučila tu. Meni imaš kvalitete s kojima ćeš uspijet, neznam zašto, ali nekako mi se izdvajaš od svih :) i jako si simpatična :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Thanx cure na ovako divnim komentarima, posebno tebi Dorianne jer takve pohvale se rijetko čuju i stvarno mi je drago što ti se sviđa moj rad :) Lijepi pozdrav & Čitamo se dalje!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne obaziri se na zle jezike, super si jer si svoja! Nego,imam 1 pitanje. Daj mi reci nešto više o ovoj babylove kremi, nešto sam načula kao da je super, a sad i ti to kažeš. Ukratko! ;) Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala puno na podršci!
    Babylove krema mi je super za prištiće kad izbiju (oni crveni podkožni koji bole i kojima treba par dana da prođu) iz razloga što ih s 2-3 mazanja kroz dan i kroz noć jednostavno isuši i puno brže prođu. Također, ja recimo znam imati ožiljke kad mi neki prištić prođe koji dugo neće proći,onako kao flekice male ostanu,i tu odlično pomaže ova kremica. Inače,većina proizvoda koji sadrže cink su super za pritiće!A cijena je također vrlo povoljna s obzirom da je krema stvarno odlična :) pozz

    OdgovoriIzbriši