utorak, 7. kolovoza 2012.

L'oreal Youth Code Luminize Serum

Nedavno sam Vam spomenula to kako L'oreal ima nekoliko novih zanimljivih proizvoda koje sam naravno odmah morala kupiti i isprobati, pa Vam tako danas predstavljam Youth Code Luminize serum.

Općenito volim koristiti razne serume za lice i podosta sam ih već isprobala (Balein Aqua i Urea, Adriance Oligosource...) tako da me i ovaj naravno zainteresirao čim sam ga ugledala na policama, a i ljeto je tako da pogodnijeg godišnjeg doba za korištenje seruma zaista nema.

Ovaj serum dolazi u količini od 30 ml, u čvrstoj staklenoj ''luminize'' bočici sa pumpicom koja omogućava precizno i lako doziranje i za cijelo lice dovoljna su 2-3 potiska pumpice. Ja sam ga platila 99 kn jer je bio neki popust a inače mu je cijena oko 120 kn.

Kao što se iz samog naziva proizvoda može zaključiti, ovaj serum licu daje zdrav i blistav sjaj, a pritom ujednačava kožu lica te smanjuje pigmentacijske mrlje. Osim toga, korištenjem ovog seruma lica je potpuno hidratizirano.

Tekstura ovog seruma je dosta rijetka (kao i kod većine seruma), bijelo/srebrne je boje i u sebi ima sitne iluminirajuće čestice. Vrlo je ugodnog i prepoznatljivog L'oreal mirisa i vrlo se brzo upija u kožu.

Swatch: L'oreal Youth Code Luminize Serum
Swatch: L'oreal Youth Code Luminize Serum

Serum koristim oko 3 tjedna i počela sam primjećivati prve rezultate: koža lica zaista postaje blistavija, zdravijeg izgleda i polako su počele nestajati tamne mrlje koje su najčešće posljedica raznih prištića i ostalih nedostataka na licu. Ono s čime sam najviše oduševljena je upravo taj blistavi sjaj kojeg daje licu, čak sam ga nekoliko puta samo malo izmatirala transparentnim puderom i odlično je izgledalo- dakle bez tek.pudera ili tonirane kreme.
 
Ja općenito serume volim koristiti i kao baze za tekuću podlogu tako da sam naravno i ovaj isprobala i odlično se slaže recimo sa Loreal Lumi Magique podlogom.
 
Na kraju ono što mogu reći je to da sam zaista zadovoljna učinkom ovog seruma, mislim da nam je svima cilj imati zdrav i blistav ten bez previše nepravilnosti, a ovaj serum će dugotrajnim korištenjem to svakako omogućiti. Također, postoji i krema iz iste linije koju ću svakako kupiti te je koristiti u kombinaciji sa serumom. Sve u svemu- let's get LUMINIZE ;)
 
p.s. Jeste li već isprobale ovaj proizvod, da li Vam odgovara?
 
xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 5:

  1. Čekala sam tvoju recenziju i sad ga definitivno kupujem! Hvala! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimljivo...Zaista bi voljela isprobati ovaj proizvod ali sam nakon korištenja Baleinog Aqua Seruma dobila crvene mrlje po licu pa me malčice strah izdvojit toliko novaca..Pokušat ću nabavit tester ili nekoj frendici "zdipit" par kapi s obzirom da mi se jako sviđa ono: "Smanjuje pigmentacijske mrlje"-to mi treba za bradu xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam koristila Balein Aqua jedno vrijeme ali više mi se svidio Urea kojeg neznam iz kojeg razloga nema već neko vrijeme u dm-u!
      Uglavnom svakako ti je bolje isprobati prije kupnje pošto smo svi različiti pa drugačije reagiramo na određene proizvode :)

      Izbriši
  3. Nisam još, nadam se uskoro! :) Do tad se zabavljam s Niveinim serumom.

    OdgovoriIzbriši
  4. Najbolji serum ikada je Avonov ANEW Clinical Resurfacing Expert. Čudo jedno do seruma!

    OdgovoriIzbriši