srijeda, 29. kolovoza 2012.

Recenzija moje najljepše palete koju posjedujem!

Svi mi koji stalno nešto kupujemo i radimo planove o onome što ćemo kupiti znamo kakav je osjećaj kad naletimo na nešto što nas ostavi bez daha. Upravo takva situacija dogodila se meni prije nekoliko mjeseci kad sam na http://www.beautyjoint.com/ stranici ugledala najdivniju paletu ikad, i nisam bila sigurna kakva je uživo tj.dal je moguće da nešto tako predivno bude i kvalitetno. Naravno da sam je naručila i kad je stigla na moja vrata i nakon što sam je pažljivo odmotala iz hrpe papira i folija bila sam i više nego oduševljena. Upravo iz tog razloga Vam danas predstavljam meni osobno najdražu paletu sjenila- Kleancolor Big Night Out!


Paleta dolazi u vrlo primamljivom pakiranju tj. na prvi pogled djeluje kao clutch torbica- i to sjajno roza! Zar može ljepše??

Dakle razlog zbog kojeg me ova paleta očarala na prvi je vrlo jasan odnosno nadam se da ga i vi sad razumijete, a to je sam izgled palete. Cijena palete s poštarinom iznosi oko 150 kn što po meni stvarno nije puno za ovu divotu, a sama paleta dolazi u dvije varijante odnosno nijanse:

1. Diva In The House (rozo izdanje)
2. Dancing Queen (ljubičasto izdanje)

Naravno da nas sam izgled odnosno pakiranje vrlo često privuče da kupimo neki proizvod a onda se dogodi da se razočaramo jer proizvod nije dobar ni kvalitetan, no s ovom paletom to nikako nije slučaj- jer sjenila su odlična.

Paleta sadrži čak 100 predivnih nijansi sjenila, i sve su visoko shimmeraste.


Uz samu paletu dobit ćete i dva dvostrana aplikatora za nanošenje sjenila, kao i veliko praktično ogledalo. Važno je napomenuti i to da su sjenila izuzetno pigmentirana i postojana, svilenkaste teksture i vrlo lako se blendaju.


Eto to bi bilo sve što sam vam htjela reći o ovoj predivnoj paleti s kojom sam zadivljena već dugo vremena, tako da naravno da sam morala i s Vama podijeliti svoje oduševljenje!

xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 5:

  1. Wauuuu...Meni bi bilo žao ovo koristiti :P
    Zaista je krasna, a moramo priznati izgleda dosta kvalitetno...Jedini minus je vjerovatno mala gramaža...Ali sve u svemu predivna je:D

    OdgovoriIzbriši
  2. prekrasna je *____* ja sam tako jedno vrijeme bas slinila nad onom e.l.f clutch crnom paletom sjenila u obliku torbice,mislim da su je apsolutno svi blogeri imali,ali kako ne mogu narucivat s neta ostalo je na gledanju :) neki su bas rekli kako sjenila i nisu neka u paleti ali meni je bila lijepa,sta ces...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanx :)
      Ja sam imala e.l.f. beauty clutch ali sam ga proslijedila dalje-stvarno su bila preloša sjenila u njemu! Ali znam kako je to kad ti se nešto sviđa a i nije baš nešto extra kvalitetno ;)

      Izbriši