subota, 3. ožujka 2012.

...It Was Something in the Air...

Samo da Vam se na brzinu javim prije izlaska, nadam se da ste i vi već negdje vani ili se spremate da izađete i da će Vam biti super :)

Nadam se i da sudjelujete u mom Giveawayu i da će onaj tko osvoji paletu biti zadovoljan!

Danas sam cijeli dan u nekoj strci, inače sam ove zimske subote uglavnom provodila doma no danas sam od jutra sve i svukud- na što sve sunce ne utječe. Uglavnom bila je u planu jedna kava ujutro, pa je na kraju nekako došlo i do druge, pa treće, pa malo do svojih da Neo i ja odšećemo svoju subotnju turu- i dan je skoro gotov, naravno ostaje taman vremena da se na brzinu spremim za izlazak i to bi bilo to!

Za ovu današnju jurnjavu izabrala sam jednu jako mi dragu čipkastu haljinu iz h&m-a sa zlatnim zatvaračem s prednje strane, kroz zimu je se nisam sjetila tako da sam se danas baš onako nekako sretno osjećala u njoj. Cijela kombinacija zapravo je prilično jednostavna- crno/bijela a znamo da s tim ne možemo nešto previše pogriješiti. Ova haljina mi je nekako slatkasta, romantična, pa je stoga i odabir parfema bio upravo takav: jedan mi od dražih J. Couture Vivaaa La Juicy, koji me je svojom slatkoćom cijeli dan lagano podsjećao i govorio : ''Baš je divan dan danas i sretna si što je upravo takav!''












Dress: h&m
Blazer: NY
Shoes: Deichmann
Clutch: h&m
Bracelets & Brooch: NY
Ring: No Name


 xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 10:

  1. Još jedna čipkasta haljina iz h&m! :) Stvarno je prekrasna!

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim čipkaste haljine a bogme i h&m,tako da ih većinu imam u ormaru :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Bogati jesi skrenula
    slikaš sebe pa da ti daju komentare na sliku i tebe
    očito ti fali pažnje
    a po slikama nebi rekao da si punoljetna..
    ccc

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto neki se skidaju pa se slikaju goli,ja se odijevam pa se slikam i stavljam to na SVOJ blog,kojeg ne mora nitko čitati ni gledati ako ne želi..a hvala bogu živimo u slobodnom društvu pa svatko svoje slobodno vrijeme može iskoristiti na ono što hoće, kao što i lovu koju sama zaradim trošim na ono što ja želim.

      I cilj mi zasigurno nije skrenuti pažnju na sebe već mi blog služi kao jedna vrsta hobija koji me opušta, pošto volim i odjeću i make up zašto ne bi to pokazala na blogu???
      I hvala na komplimentu da izgledam da nisam ni punoljetna, jer to jesam već 6 godina,tako da...

      Izbriši
  4. Jako mi se sviđa ovaj outfit, a haljina i clutch su prekrasni.

    OdgovoriIzbriši
  5. haljina ti izgleda vise kao tunika...ali je prekrasna. ali zato je torba totalno fulana. a to da li ti pristaje građi ovo...necu komentirat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. thanx na kritici,uglavnom ovo je baš haljina- prilično kratka haljina :)
      A što se tiče izbora clutcha nisam imala drugog izbora jer svi ostali koje posjedujem su bili na jednom malom snimanju pa je ovo bio jedini izbor,i ja kad gledam sliku me boli jer imam jedan savršeni svijetlo beige s Asosa koji bi savršeno odgovarao, al oke..
      A što se tiče moje građe, kao što se vidi nisam mršavica a općenito što se mog odijevanja tiče upravo iz tog razloga ne bi recimo nikad stavila ultra kratku suknju ili haljinu na gole noge jer znam da ne bi dobro izgledalo, ali kad imam grilonke ili tajice mi nije problem nositi tako nešto, sve u svemu ja sam se u toj odjeći dobro osjećala-a to mi je najvažnije :)

      Izbriši
  6. Ja pozdravljam da se nosi kratko sve dok je to lijepo ukombinirano i sa ukusom što je kod tebe i te kako slučaj!Jako mi se sviđa haljina i sako i broš,slažem se da cluch nikako ne ide,ja bih osobno uzela neku crnu torbu...Ali nikako mi se ne sviđaju te tajice i cipele.Tajice mi izgledaju kao da su za teretanu,a cipele su mi nekako babske.Mislim a bi bolje stajale guste grilonke i neke lijepe crne čizme ili štikle.
    Uglavnom jako mi se sviđa tvoja robica i uvijek se veselim novim kombinacijama! xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe,znam,znam, i mene clutch bode u oči ali kako sam već napisala-na izbor sam imala ili njega ili vrečastu smeđu torbu pa sam onda ipak njega uzela,uglavnom ne slaže se nikako uzorak s clutcha sa čipkanom haljinom!
      A što se tiče tajica njih nekako više volim nositi od grilonki,tu si stvarno ne mogu pomoći- to mi je definitivno slaba točka :)
      Cipele su bile toliko željene da smo ja i još nekoliko kolegica blogerica nazivale sve Deichmann trg. u Hr da vidimo dal ima još gdje koji par pa da nam netko kupi, tako da su mi drage nekako,i svakako bolje izledaju na gole noge!

      Thanx što pratiš i na komentaru :)

      Izbriši