subota, 17. ožujka 2012.

Objava pobjednice prvog Vanilla Sky Giveawaya!

Drage moje,
kao prvo svima puno hvala na sudjelovanju u ovom darivanju, a još više hvala onima koji su moji pravi vjerni čitatelji- upravo zbog vas se stalno trudim da moj blog bude bolji, kvalitetniji i zanimljiviji. Također, ovo darivanje je mali znak zahvalnosti što me pratite i što mi dajete snage i volje da i dalje pišem blog, unatoč ponekad i onim ne-lijepim komantarima, kritikama i ostalim manje lijepim stvarima. No danas nećemo o tome, danas je za dvije dobitnice sretan dan,stvarno vas se puno prijavilo tako da je bilo potrebno puno sreće da Random.Org odabere baš vas. Dakle dva puta sam kliknula na Random.Org i dobitnica glavne nagrade je:

Lionelana

a drugi klik izbacio je dobitnicu 2. odnosno utješne nagrade, a sretna dobitnica je:

velvet_eyes

Cure već sam Vam poslala mail tako da se javite čim prije pa da Vam mogu poslati nagrade, a ostalim sudionicima mogu reći samo to da će na blogu stalno biti razna darivanja tako da ne odustajte, prvi Giveaway bude već za nekoliko dana, također s predivnim poklonima:)

Eto hvala svima još jednom na sudjelovanju i čitamo se :)

****Molim dobitnicu velvet_eyes da mi se javi na mail s.m.insomniac@gmail.com iz razloga što mi javlja da je mail koji je ostavila u komentarima neispravan tj. vraća mi ga natrag!

xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 5:

  1. cestitam curkama :)
    http://makeupmaja.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. poslala sam mejl...da,ocito sam zabunom stavila _ umjesto 0 :D
    hvala punooo :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvalaa ti punoo, odlican je poklon, prezadovoljna sam :D <3
    LP
    lionelana :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Drago mi je da ti se svidja paleta,uskoro bude i novo darivanje :-)

    OdgovoriIzbriši