utorak, 13. ožujka 2012.

Review: Gabrini Make Up

Svi volimo isprobavati nove proizvode te pronalaziti nešto novo što će nam odgovarati, pa tako naravno i ja. Ja sam ustvari neprestano u dugim internetskim potragama pregledavajući razne stranice kako bi našla nešto novo i zanimljivo. Upravo iz tog razloga vam donosim recenziju nekoliko Gabrini proizvoda, koji su po meni nedovoljno poznati u Hrvatskoj a mislim da bi se o njima svakako trebalo više pričati jer proizvodi su zaista odlični i povoljni. 

Inače, Gabrini proizvode kao i Flormar, Orkide te još mnoge druge možete naći na internet stranici:    http://diva-kozmetika.com/ 

Stoga vam danas donosim recenziju za nekoliko Gabrini proizvoda koje sam ja do sada isprobala, čisto da vidite o kakvim proizvodima se radi. 

Današnji ''odabranici'' za recenziju su:

* Gabrini Terra Cotta rumenilo
* Flormar Turbo Boost x5 maskara za volumen
* Gabrini Lip&Eye Express olovka
* Gabrini Water Shine ruž za usne



Dakle prvo po redu je predivno Gabrini Terra Cotta pečeno rumenilo u nijansi 105.

Gabrini Terra Cotta rumenilo u nijansi 105



Ovo pečeno rumenilo dolazi u elegantnom crno/prozirnom pakiranju. Kao što je običaj kod pečenih rumenila, ni kod ovog nije izostala činjenica da se stvarno jako sporo troši a što se tiče pigmentacije i postojanosti nakon nanošenja stvarno nemam niti jednu primjedbu. Također, preporučila bi vam nanošenje malo tvrđim kistom! Kako i inače obožavam ''baked'' rumenila, mislim da ću i ovo nabaviti barem još u dvije nijanse jer su mi sve apsolutno neodoljive.

Gabrini Terra Cotta rumenilo u nijansi 105



Što se tiče nijanse 105 u kojoj imam ovo rumenilo mogu reći da ovako na slici možda izgleda prilično tamna i shimmerasta no kad se nanese dobijete jednu roskastu/svijetlo brončanu nijansu sa upadljivim sjajnim česticama tako da obrazi naprosto blistaju i stvarno predivno izgledaju. Osim ove moje nijanse- rumenilo postoji u još 5 predivnih zemljano/brončanih nijansi.


Swatch: Gabrini Terra Cotta rumenilo u nijansi 105



Swatch: Gabrini Terra Cotta rumenilo u nijansi 105



Rumenilo dolazi u količini od 12 g (što je stvarno puno za pečeno rumenilo) a kupiti se može na gore navedenoj stranici po cijeni od 45,50 kn, što je za ovako veliku količinu rumenila iznimne kvalitete i postojanosti definitivno prihvatljivo. Mene je svakako očaralo :)


Zatim slijedi Flormar Turbo Boost maskara za volumen koju imam u Bronze nijansi.

Flormar Turbo Boost Volume Mascara u nijansi ''Bronze''

Maskara dolazi u jednostavnom crnom pakiranju sa srebrnim nazivom same maskare. Ono što je vrlo zanimljivo kod ove maskare je sama tekstura, koja je vrlo ''rijetka'' odnosno maskara je prilično tekuća. Mislim da je to iz razloga što u sebi sadrži ulje badema.
Zanimljiva je i sama nijansa u kojoj imam navedenu maskaru- znači brončana. Inače, maskare u brončanim nijansama znala sam koristiti u ljetnim mjesecima za razne brončane lookove, no niti jedna nije bila slična ovoj, tako da je stvarno vrlo specifična. Također, maskara se vrlo lako nanosi no zahtjeva nanošenje brzim i kratkim pokretima zbog samog oblika četkice pošto je vrlo kratkih i gustih dlačica. Još jedna dobra stvar kod ove maskare je to da se ne trusi i ne sljepljuje trepavice već ih čini sjajnima i zaglađenima, a što se volumena tiče nije baš da poveća volumen za 5 puta no svakako lijepo naglasi i definira trepavice.

Flormar Turbo Boost Volume Mascara u nijansi ''Bronze''



Dolazi u pakiranju od 12 ml a cijena joj je 30,10 kn, tako da ukoliko želite za nadolazeće ljetne mjesece malo promijeniti vašu rutinu sa crnim trepavicama- svakako isprobajte ovu maskaru.


Treći proizvod kojeg recenziram je Eye&Lip Express olovka u nijansi 121 Silver.

Eye&Lip Express olovka u nijansi 121 Silver

Dakle kao što i sam naziv kaže, radi se o olovci za oči i usne u srebrnoj nijansi. E sad po meni je ova druga namjena olovke- dakle kao olovka za usne prilično ekstremna, odnosno nikad za usne nisam koristila olovke u srebrnim nijansama, tako da se za ovu namjenu eventualno može iskoristiti kao dodatak nekom ružu za postizanje srebrnog odsjaja.

Eye&Lip Express olovka u nijansi 121 Silver



Kao što je i vidljivo sa slike, olovka je prilično debela i stoga se vrlo lako može koristiti umjesto sjenila ili u kombinaciji sa nekim sjenilom, ali i kao eyeliner. Olovka je dobro pigmentirana i postojana, te se ne preslikava na očima nakon nanošenja iako je kremaste teksture.

Nijansa je dakle prava srebrno/siva sa dodatkom shimmerastih čestica i po meni je odlična za kombiniranje kod smokey lookova.

Swatch: Eye&Lip Express olovka u nijansi 121 Silver



Ove olovke trenutno nema u ponudi na Diva Kozmetika stranici pa vam ne mogu reći točnu cijenu, no ostale Gabrini olovke ovakvog tipa nisu skuplje od 20-ak kn tako da vjerojatno niti ova nije više od navedenog iznosa.


Zadnji proizvod kojeg danas recenziram je Gabrini Water Shine ruž u nijansi 108.

Gabrini Water Shine ruž u nijansi 108

Ruž dolazi u lijepom prozirno/zlatnom pakiranju i neznam zašto ali baš nekako djeluje profinjeno. Osim toga, sviđa mi se i iz razloga jer je vrlo visokog sjaja a nema shimmera u sebi već je visoko pigmentiran pa odavde dolazi taj predivan visoki sjaj. Također, nije jako ''mekane'' i kremaste strukture pa se iz tog razloga lijepo upije u usne i vrlo je postojan.

Ova 108 nijansa koju ja imam je vrlo, vrlo intenzivna fuksija uz koju nikako nećete proći nezamijećeni, a osim toga je vrlo hladnog tona. U ponudi je inače 12 predivnih visoko sjajnih nijansi tako da svatko može naći onu odgovarajuću.

Swatch: Gabrini Water Shine ruž u nijansi 108



Ruž dolazi u količini od 4,5 g a cijena mu je 25,50 kn, što je za ovako visoko pigmentiran i postojan ruž po meni vrlo povoljno!

Eto to je ukratko ono što ja mislim o Gabrini proizvodima, ove koje sam do sada isprobala su me manje/više oduševili, posebno ovo pečeno rumenilo. Ono što još mogu spomenuti je to da se svi Gabrini proizvode proizvode u Turskoj a govoreći općenito o cijenama stvarno su povoljni. Nadam se da će Vas ovaj moj post barem malo zainteresirati da i Vi provjerite ponudu na Diva Kozmetika stranici čisto da saznate malo više o ovim proizvodima.

Napomena: *PR Uzorak


xOxO, Vanilla Sky!



Broj komentara: 13:

  1. ruz je preljep :) pakiranje stvarno izgleda primamljivo :)))

    http://makeupmaja.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se sviđa, nijansa pogotovo (freak za pink ruževe)

      Izbriši
  2. prvo sve pohvale za blog! doslovno gutam svaki post, čak i one o šminki iako me previše ne zanimaju :D
    osjećam se ko neki stalker, stalno vrebam kad ćeš nešto novo objavit :P
    nego, možeš li mi molim te reći kolika je poštarina kad naručujem s ove str. (nigdje nisam mogla naći :()

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanx što pratiš blog :)
      Poštarina s Diva Kozmetike ti je oko 28 kn (šalju preko Intereurope)

      Izbriši
  3. ruz me je odusevio :) čojepa boja :) sve pohvale za recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe,izgleda da su svi zaljubljeni u ruz,i da-stvarno je predivan,a samo 25 kn :-)
      I rumenilo je predivno :-)

      Izbriši
  4. Svi hvale proizvode po blogovima,ali ja osobno ne volim to on line naručivanje bez da isprobam/vidim proizvod.
    Pomalo me i odbija ta poštarina,mogu si kupit lak za to u dm-u ili Kozmu.
    A dobro nadam se da će proizvodi biti dostupni u nekoj parfumeriji/Drogeriji u budućnosti.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam prije bila skepticna prema kupovanju na nevidjeno,no kod nas u hr puno proizvoda nije dostupno a ja sam takva da kad zapnem za nesto da to moram i imati,tako da sam se brzo navikla na internet kupovinu:-)
      A uostalom zato i postoje recenzije na raznim blogovima,forumima i sl. da se sve dobro prouci prije kupnje,a postarina zna nazalost biti i puno skuplja kad se narucuje iz inozemstva...pozz

      Izbriši
  5. e da i moram ti ovo rec,sjecam se kad sam te slucajno pronasla na google i pridruzola se putem GFC bilo nas je 10 koji te pratimo,lol negdje sam komentirala samo ja a negdje jos par osoba s tim da te pratim od nedavno i sad pogledam kad ono 146 GFC pratitelja...darivanje cini cuda ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina,prije darivanja je bilo petnaestak pratitelja,no osim darivanja sam se i malo vise potrudila oko promocije bloga i drago mi je sto ima dosta citatelja koji prate blog svakodnevno :-)

      Izbriši
  6. joj Gabrini :) lakove za nokte po cijeni 11,00kn sam kupovala u China shopovima, mislim da tamo ima te kozmetike ali nisam sigurna.
    I moram primjetiti da su ti lakovi bili jedno 3-4 puta bolji od nekih drogerijskih :)
    dobra marka za male pare.

    svrati,pusa :*

    OdgovoriIzbriši
  7. Definitivno se slažem s tobom,stvarno nemam zamjerke zs njihobe lakove,uskoro i post o lakićima :)

    OdgovoriIzbriši