četvrtak, 8. ožujka 2012.

Review: L.A. Girl Face Products

Cure za početak bi svima poželjela sretan Dan žena, nadam se da ste danas ponosne što ste ženskog roda i da vas se tako i tretira, odnosno da ste sve dobile malo više pažnje nego obično dobivate :)

Kao što sam i obećala, donosim Vam recenziju za još nekoliko L.A. Girl proizvoda koje sam dobila i s kojima sam vrlo zadovoljna, uglavnom koristim ih već jedno vrijeme tako da iz tog razloga mogu i reći nešto više o svakom proizvodu.

L.A. Girl proizvodi za lice koje danas recenziram su:

* L.A. Girl Perfecting Liquid Make Up
* L.A. Girl Pressed Powder
* L.A. Girl Pro Conceal
* L.A. Girl Illuminating Blush




Pa krenimo redom, dakle L.A. Girl Perfecting Liquid Make up odnosno tekuća podloga koju imam u nijansi Natural.


L.A. Girl Perfecting Liquid Make Up u nijansi Natural


Za početak moram reći da u ovo zimsko vrijeme kad je koža lica izložena raznim utjecajima odnosno kad je suha i dehidrirana mi je vrlo bitno da tekuća podloga koju koristim ne ističe eventualne suhe dijelove, a ova je upravo takva. Naime ova podloga sadrži vitamine C i E i nema ulja u sebi tako da obogaćuje kožu, a ne masti je.

Također, vrlo dobro prekriva i prilično je guste strukture no vrlo lako se nanosi i po meni je pogodna za sve tipove kože i što je nabitnije nije ''teška'' na licu. Što se same nijanse tiče ova Natural koju ja imam se možda na pravi pogled čini dosta svijetlom no kad se nanese na lice savršeno se stopi sa tenom.

Swatch: L.A. Girl Perfecting Liquid Make Up u nijansi Natural

Što se tiče pakiranja, ova tekuća podloga dolazi u staklenoj bočici sa pumpicom koja olakšava samo doziranje podloge. Cijena je za ovakvu podlogu i više nego primjerena- 49,90 kn.

Moja ocjena za ovaj proizvod: 5/5

Zatim slijedi recenzija za L.A. Girl Pressed Powder odnosno kompaktni puder u nijansi Beige.

                                   L.A. Girl Pressed Powder u nijansi Beige


Ovaj proizvod prvenstveno mi odgovara iz razloga što je vrlo ''mekane'', baršunaste strukture i jako lijepo matira kožu bez da se lice zasjaji čak i nakon nekoliko sati nošenja. Inače, ovaj kompaktni puder formuliran je tako da prekriva kao tekuća podloga.

Što se tiče same nijanse, odnosno kad sam vidjela da nije Natural ili Nude sam pomislila da će mi ova Beige biti pretamna- no nije i savršeno mi odgovara. Uostalom, izbor nijansi za ovaj puder je po meni i više nego zadovoljavajuć.




Swatch: L.A. Girl Pressed Powder u nijansi Beige

Pakiranje ovog kompaktnog pudera je elegantna crna kutijica, a unutar nje se nalazi i slatki aplikator za nanošenje i ogledalce. Dolazi u količini od 10 g a cijena mu je 49,90 kn.

Moja ocjena za ovaj proizvod: 4,5/5

Slijedeći proizvod kojeg recenziram je L.A. Girl Pro Conceal tekući korektor u nijansi Classic Ivory.

                                L.A. Girl Pro Conceal korektor u nijansi Classic Ivory


Ovaj korektor me stvarno ugodno iznenadio, možda čak i najviše od ovih proizvoda. Vrlo je guste strukture, lako se nanosi i razmazuje, prekriva sve nepravilnosti na licu kao i tamne krugove ispod očiju, a ono što mu je definitivno najveća prednost je upravo savršeno prekivanje.

Također, neki korektori nakon nanošenja ističu ''suhe'' dijelove lica no sa ovim to nikako nije slučaj. Inače postoji u dvije nijanse a ova Classic Ivory je svijetlija i meni savršeno odgovara.

Swatch: L.A. Girl Pro Conceal u nijansi Classic Ivory


Pakiranje ovog proizvoda je također vrlo praktično- ima na sebi mali kistić za nanošenje koji omogućuje precizno i detaljno nanošenje. Dolazi u količini od 8 g a cijena mu je za ovako kvalitetan korekor vrlo pristupačna- 34,90 kn.

Moja ocjena za ovaj proizvod- 5/5

Zadnji proizvod kojeg danas recenziram je L.A. Girl Illuminating Blush kojeg imam u nijansi Nectar.

L.A. Girl Illuminating Blush u nijansi Nectar

Ovo rumenilo je vrlo mekane, praškaste strukture tako da svakako preporučam nanošenje mekšim kistovima. Na licu djeluje vrlo prirodno i što me također oduševilo je postojanost, bez problema izdrži nekoliko sati na licu.

Nijansa u kojoj imam ovo rumenilo je Nectar i stvarno je predivna roskasta nijansa, nije preupadljiva ako se lagano nanese, no ako želite jači efekt bez problema se može doraditi pa da izgleda naglašenije.

Swatch: L.A. Girl Illuminating Blush u nijansi Nectar

Rumenilo dolazi u slatkoj kutijici u količini od 7,4 g sa četkicom za nanošenje što je vrlo praktično ako niste doma pa nemate kistove pri ruci. Cijena je kao i kod ostalih L.A.Girl proizvoda i više nego prihvatljiva u odnosu na kvalitetu- 39,90 kn.

Moja ocjena za ovaj proizvod: 4,5/5

Još jednom da ponovim da sam sa svim do sada isprobanim L.A. Girl Cosmetics proizvodima stvarno zadovoljna i da kvalitetom neupitno konkuriraju mnogo skupljim brandovima i svakako ih se isplati isprobati.

Na kraju bi samo napomenula da L.A. Girl proizvode možete kupiti na internet stranici http://lagirl-kozmetika.com/

*Napomena: PR Uzorak!



xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 12:

  1. Mene zanima za koji podton bi bila tekuća podloga?
    I sama imam nekoliko LA girl proizvoda. Moram priznati da sam jako zadovoljna s korektorom, lijepo prekriva podočnjake, ne uvlači se u borice...Maskara je odlična za neki dnevni look, super stvar je sto se ne trusi, nimalo...Rumenilo koje imam je strašno pigmentirano i doslovno treba samo taknuti kistom i to je dovoljno...fino se blenda...Ruz koji imam nije u mojoj omiljenoj nijansi, ali svejedno ima pohvale jer je strasno ugodan na usnama, fin kremast...Sjajilom nisam preodusevljena jer je poprilično ljepljivo, a i nijansa mi nije sjela, ali lijepo miriši...Zapravo, primjetila sam da svi proizvodi fino miriše :)
    Zbilja bi voljela probati tu tekuću podlogu, samo kad bi našla odgovarajuću nijansu..Prekrasna mi je ambalaža (podsjeća na sisley puder)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ova moja je u Beige nijansi i po meni je za žuti podton, no one najsvijetlije nijanse koje također imaju u ponudi mi se čine oke za neutralni podton, sad jedino nisam sigurna dal bi koja bila za rozi, ovako kad ih gledam mi se čine uglavnom za žuti/neutralni!
    Ja sam također zadovoljna i s korektorom i rumenilom, za tu lovu i više nego kvalitetni proizvodi :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sretan i tebi dan žene!
    Korektor mi se čini kao nešto što je vrijedno isprobati. Jel se uvlači u borice ispod očiju?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Po meni se definitivno isplati 'investirati' u ovaj korektor,prekrivanje mu je stvarno na razini i kao što sam rekla,ne ističe suhe dijelove. Također, ne upija se jako već lijepo popuni i prekrije nepravilnosti i dobro se stapa sa tekućom podlogom. Ja sam ga baš nedugo naručila i svojoj šefici i kaže da joj je super za ovo područje ispod očiju gdje su sitne borice i tamni krugovi,kaže da lijepo sve prekrije :)

      Izbriši
  4. Jel tebi odgovara ova nijansa? Koji si podton i ton kod MAC-a? Kakvog je finiša? Ja sam po macu NC15..
    Možda gnjavim i ispitujem previše, ali zaista bi htjela isprobati ovaj puder, a nema bas recenzija na netu...

    OdgovoriIzbriši
  5. I vidim da u postu stoji ispod fotke tekućeg da je u nijansi natural, a tu sad u komentaru Beige?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajme sorry napisala sam nijansu od kompaktnog pudera (ovih dana radim jaako puno recenija i već sam lagano ''prebukirana'' sa svim ovim nazivima nijansi)
      Evo za primjer meni odgovara mac NC20,a što se tiče ove L.A. Girl podloge možda ova najsvijetlija na prvu izgleda dosta svijetlo no kad se nanese se pretvori u pravu lagano beige nijansu i meni recimo odgovara,kao što sam i gore napisala-mislim da su sve nijanse za žuti do neutralni podton,a ako koristiš mac NC15 mislim da ti ova natural nijansa ne bi bila pretamna :)

      Izbriši
  6. Imam par njihovih proizvoda.Sjajilo koje imam je lijepo svjetlucavo i fino mirisi. no upravo taj miris me navodi da stalno oblizujem usne, i nakon nekog vremena me poceo peckati jezik i to me uzasno iritiralo.Sto se tice njihovog pudera,nije iskljucivo za masnu kozu jer nakon 2 sata lice mi se pocne uzasno sjajiti.Da moram napomenuti da miris pudera je toliko jak,smrdi i cjelo vrijeme se osjeti nikako da taj "miris" nestane s lica.Rumenilo me stvarno odusevilo,odlicno je imam istu nijansu kao i ti.Drago mi je da tebi odgovara,meni nazalost neodgovara pola njihovih proizvoda. :))
    uskoro cu napisati post o njihovim proizvodima pa me slobodno prati na mom blogu :)) xoxo
    http://makeupmaja.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. Sjajila njihova nisam probala,a što se tiče ostalih proizvoda isprobala sam ove za koje sam napravila recenziju,i nekoliko sjenila. Uglavnom ovaj tekući puder meni ne smrdi tj.nema nikakvog mirisa posebnog i nakon što se nanese uopće više niti ne osjećam miris, a inače mi većina proizvoda njihovih koje sam probala lijepo mirišu, pogotovo ruževi :)

    A što se tiče primjene pudera kod onih s masnijom kožom kao što sam i napisala treba se dobro izmatirati da se lice nakon nekog vremena ne bi zasjajilo,ja eto imam mješovitu i nekoliko sati izdrži bez problema!Pogledala sam tvoj blog, fora je:)

    OdgovoriIzbriši
  8. bok bok!
    s obzirom da se baviš temom koju obožavam morala sam svratiti! baš me zainteresirao taj L.A. korektor, znaš li gdje se može nabaviti? tj. kako si ti došla do njega?
    ako imaš vremena svrati na moj bloguusponu :)

    čitam te! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se svidja moj blog,a L.A. Girl proizvode mozes kupiti na njihovoj stranici za koju sam napisala link na kraju posta :-)

      Izbriši
    2. joj sori nisam išla zatim jer ne koristim rumenila pa sam i preskočila kraj!
      hvala :) :*

      Izbriši