utorak, 20. ožujka 2012.

Review: Pupa Magnetic Nail Art Kit

Danas Vam donosim recenziju za odličan proizvod koji sam nedavno dobila iz Martimex-a te mislim da će svi koji ga probaju dijeliti oduševljenje sa mnom!

Radi se dakle o novo lansiranom Pupa Magnetic Nail Art kompletu koji sadrži Magnetic lak za nokte, magnet za horizontalne (vodoravne) prugice te magnet za kose prugice.



Ovaj Magnetic Nail Art komplet imam u Magnetic Silver nijansi, a osim ove moje postoje i slijedeće nijanse:

* Magnetic Khaki
* Magnetic Brown
* Magnetic Red
* Magnetic Purple
* Magnetic Black
* Magnetic Green
* Magnetic Blue

dakle dostupan je u dosta različitih nijansi.


A sada nešto više o samoj primjeni, dakle ovaj srebrni lak za nokte inače se može koristiti i bez ovih magneta- znači kao običan lak s metalnim sjajem, a ovaj lak osim metalnog sjaja pruža i savršeno prekrivanje. Lak dolazi u količini od 5 ml.

Napomenula bi i to da s ovi magneti djeluju samo s lakovima iz Magnetic kompleta!
Ukoliko koristite magnete kako bi postigli ''prugasti'' ekeft, važno je pridržavati se slijedećih pravila:

1. Dobro protresti lak prije upotrebe

2. Nanijeti Magnetic lak u jednom potezu 

3. ODMAH približiti magnet što bliže noktu bez da s magnetom dodirnete nokat i držati tako 10 sekundi, i tako dakle ponoviti postupak na svakom noktu :)

Još jedna bitna stvar kad koristite magnet je ta da se ovalna strana magneta treba okrenuti prema korijenu nokta jer u suprotnom neće djelovati. Također- ako se magnet drži predaleko magneti ne djeluju, a ako magnetom dotaknete nokat potrebno je ukloniti lak i krenuti ispočetka.

Nakon ovog teoretskog dijela preostaje jedino još da vam pokažem kako to sve skupa zapravo izgleda, na slijedećem swatchu koristila sam magnet s efektom vodoravnih prugica:

Slikano bez blica!


Slikano sa blicem!


Ovaj set koji je trenutno u fazi lansiranja možete kupiti samo u Muelleru, po cijeni od 78,90 kn. Ja svakako mogu reći da sam prilično zadovoljna sa ovim setom i da ću svakako kupiti još koju nijansu (mislim da bi crvena i smeđa također odlično izgledala) jer je cijeli proces stvarno brzo gotov i u kratkom vremenu Vaši nokti više nisu jednolični i dosadni već magnetizirani i spektakularni!

Napomena : * PR Uzorak

xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 6:

  1. Ja mislim da i Essence ima svoju linju.
    Meni je ovo baš fora.*_*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se sviđa ovaj set,za vrlo kratko vrijeme malo drugačiji noktići od uobičajenih :)

      Izbriši
  2. Evo da ti javim da je poklon stigao! Hvala punooo :D:D
    Meni ti magnet lakovi nisu baš nešto jer nikad ne ispadnu onako intenzivni kao što je "obećano" zato ih zaobilazim...makar moram priznati da je ovaj srebrni lak baš lijep...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da je već stigao i da ti se sviđa :)
      Ja sam čisto zadovoljna s ovim setom,isprva sam mislila da efekt neće niti nešto intenzivan no iznenadila sam se, a teško je poslikati jer je srebrni lak i još k tome visoko sjajni pa se na slikama ne vidi najbolje!

      Izbriši
  3. essence ima nesto slicno ali sve zavisi kakvu boju imas,negdje se jace vidi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da sam jos prije vidjela te Essencove magnete ali mi se nisu bas nesto cinili. Istina,sve ovisi koja je nijansa i dal se pravilno magnet drzi :-)

      Izbriši