nedjelja, 18. ožujka 2012.

Try To Imagine Black Wind!

Pozdrav svima, nadam se da Vam vikend nije prošao toliko brzo i radno kao što je meni i da ste se barem malo uspjeli odmoriti- jer ja nisam niti malo. Jučer sam cijeli dan bila u nekom trku, imala sam sto obaveza tako da sam na kraju dana jedva stajala na nogama. Danas sam se čak uspjela i odmoriti nekoliko sati, baka je slavila rođendan tako da je dan prošao u rođendanskom raspoloženju :))  (i na moju veliku sreću torta je bila čokoladna!!!)

Kad sam ujutro razmišljala što da odjenem za ovu prigodu sjetila sam se haljine koja je mojoj baki najdraža i uvijek kad me vidjela u njoj je govorila da mi je to najljepša haljina koju imam tako da sam je danas odlučila obradovati i staviti baš tu haljinu pošto je ipak danas bakin dan. Naravno i meni je ta haljina draga, ali dobro, ja imam puno takvih,haha.

Eto dan je uglavnom prilično brzo prošao, pred nama je (opet!) novi radni tjedan, nove obveze i jurnjava, ali i ona ljepša strana- novi postovi, recenzije i tutoriali, tako da se ipak imam nečemu i veseliti, a nadam se i Vi..  ;)

















Blazer& Dress: NY
Shoes: New Look
Clutch: h&m
Bracelets: Tally W.& NY
Ring: Accessorize




xOxO, Vanilla Sky!

4 komentara:

  1. Zna baka što je dobro! ;) Baš si se lijepo sredila! Prsten mi je vrh! Hoću i ja takvog! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanx,prsten sam kupila još po zimi u Accessorize-u, tako da mislim da nema više takvih :(

      Izbriši
  2. Obožavam crno, super izgledaš!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Crno je crno, i mislim da svi dobro izgledamo u crnome :) pozz

      Izbriši