nedjelja, 15. travnja 2012.

..Do You Already Have Your Spring Nails?...

Kako je proljeće već odavno preuzelo glavnu sunčanu ulogu vrijeme je naravno da zaboravimo tamne, tmurne i beživotne nijanse lakova i prijeđemo na one vesele, jarke ili pastelne boje koje će nam uljepšavati ove predivne sunčane dane.


Ove sezone što se tiče nijansi lakova i nema nekih prevelikih promjena, dakle sa pastelnim bojama nećete nikako pogiješiti, ali ni sa onim malo jačim, intenzivnijim tonovima.


I zato sam se ja danas malo odlučila poigrati pa sam napravila nekoliko uzoraka koje ću definitivno nositi na svojim noktima ovoga proljeća.


Slikano sa blicem!


Slikano bez blica!

Za početak evo slika lakova odnosno nijansi koje sam koristila, znači za svaki nokat sam koristila sva laka:Od lijeva na desno lakovi idu ovako:


* Maybelline N.Y. miniColorama u nijansi 95 Green Park
* *b Pretty Nail Polish u nijansi 1 Red
* Yolizul Fashion u nijansi 756
* Essence Nail Art Twins glitter topper u nijansi 04 Carrie
* Opoola Fashion Color u nijansi 98
* Manhattan Celebrate u nijansi 415
* Yolizul Fashion u nijansi 761
* Delia Art Decoration u nijansi Gold


* Prvi uzorak po redu je kričavo narančasti Yolizul Fashion lak kojeg možete kupiti u Offertissimi po cijeni od kojih 7-8 kn a svi njihovi lakovi su stvarno odlični. Kao što vidite stavila sam i tri zelene zvijezdice te povukla nekoliko zlatnih crta sa lakom za crtanje po noktima:

Slikano sa blicem!


Slikano bez blica!

Drugi uzorak mi se baš nekako sviđa jer volim ove Aqua nijanse lakove a Maybelline ima nekoliko super takvih nijansi. Na mom uzorku dolazi sa tamno crvenim *b Pretty lakom i sa ukrasnim dijamantićima, tekođer u tamno crvenoj boji.

Sa blicem!


Bez blica!

Treći uzorak podsjeća me na nekakav desert, a kombinirala sam Yolizul Fashion intenzivno rozu nijansu sa Essence Twins Glitter lakom u tamno rozoj boji.


Sa blicem!


Bez blica!

Posljednji uzorak je po meni recimo za tople proljetne večernje kombinacije, kao bazni lak koristila sam Manhattan zlatnu nijansu, a zatim sam nanijela Opoola Glitter lak.


Sa blicem!


Bez blica!

Eto nadam se da vam se sviđaju ovi moji prijedlozi i da će vam poslužiti kao inspiracija za proljetne noktiće!xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 5:

 1. Meni je svaki uzorak predobar,,teško ću se odlučiti koji ide na moje nokte :)
  Super post,stvarno si kreativna :)

  OdgovoriIzbriši
 2. thanx draga,ma nisam ti ja nešto extra kreativna,to meni u sekundi dođe pa šaram po noktima,hehe

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasna kolekcija lakova i super su noktici :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Hehe,to je samo manji dio kolekcije,definitivno ih moram prestati kupovati!

  OdgovoriIzbriši