ponedjeljak, 11. travnja 2011.

...Popis stranica za online kupovinu!...

...Evo drage moje kao što sam Vam i obećala, napraviti ću samo za vas popis internet stranica (provjerenih, odnosno s kojih sam i sama najmanje jednom kupovala) jer mislim da je to vrlo korisno za one koji tek počinju kupovati na netu i kraj svake ću ukratko napisati što tamo možete naći i sl.informacije!Također, ovaj post ću redovito updejtati :)
Pa krenimo:

http://www.brigettesboutique.com/ *američka stranica, poštarina nije pretjerana, najveći dio proizvoda je make up,no možete naći i proizvode za njegu lica,tijela,lakove za nokte, nešto malo parfema! ..Proizvođači koje možete naći na ovoj stranici su : Lancome,YSL, Bobbi Brown, Stila, Loreal, Max Factor, Urban Decay,Stila, Smashbox, Mac, Too Faced, Givenchy, Dior, Benefit, Clinique...

http://www.cheapsmells.co.uk/ * britanska stranica na kojoj možete naći veliki izbor muških i ženskih parfema od većine proizvođača po povoljnim cijenama( pogotovo kad imaju neka sniženja), ali i proizvode za njegu lica i tijela te make-up!...također,poštarina je primjerena!

http://www.allcosmeticswholesale.com/ *američka stranica na kojoj možete naći proizvođače slične stranici Brigette's Boutique(čak možda ima i veći izbor MAC, Bobbi Brown i Smashbox proizvoda), no poštarina je dosta visoka,no na kraju opet se bolje isplati nego kupovati kod nas (recimo Dior i Lancome proizvode)

http://www.fragrancex.com/ *također američka stranica koju preporučam prvenstveno za kupnju parfema (osim parfema u originalnim pakiranjima, po vrlo niskim cijenama možete kupiti i testere koji su također originalni parfemi samo bez originalne ambalaže :),a osim parfema ovdje možete naći i make-up te proizvode za njegu lica i tijela!Poštarina nažalost nije više besplatna ali se definitivno isplati kupovati više nego kod nas u parfumerijama.

http://www.strawberrynet.com/ *vrlo poznata ''jagodica'' super je stranica za kupovinu make-up-a,ali i parfema, proizvoda za njegu lica i tijela i što je super ako vam carine paket naručen s ove stranice dovoljno im je faxirati taj račun s carine i oni vam je vrate na Vaš račun!također,poštarina je besplatna na make-up,a znam da se plaća na parfeme i još neke proizvode,no nije pretjerana,tako da velika preporuka za ovu stranicu!

http://www.lookfantastic.com/ *britanska stranica na kojoj možete naći prvenstveno puno proizvoda za kosu i njegu lica i tijela,ali i nešto make-up-a!...proizvođači čijih proizvoda je najviše na ovoj stranici su E.Arden,Decleor,Tigi, Nuxe, Fake Bake, Too Faced...također,poštarina je prihvatljiva :))

http://www.sigmabeauty.com/ *moja omiljena stranica za kupnju kisteva (stvarno ima svih mogućih), kao i cijelih setova kistova, poštarina prihvatljiva!


http://www.lauress.com/ * super stranica za one koji vole koristiti mineralnu kozmetiku, po meni je ovo vrlo kvalitetna mineralna kozmetika po prihvatljivoj cijena, a troškovi poštarine su također primjereni!

http://www.extrascents.com/ * britanska stranica za kupnju parfema, ali i make-up-a od proizvođača kao što su Dior, Bobbi Brown, Calvin Klein, Rimmer, Rochas, Opi, YSL, Urban Decay kao i mnoge druge- poštarina prihvatljiva!

http://www.coastalscents.com/ * ova stranica prodaje kozmetiku navedene marke Coastal Scents i ja osobno sam isprobala neka njihova mineralna rumenila i pudere u prahu i mogu reći da sam zadovoljna, poštarina prihvatljiva!

http://www.fragrancedirect.co.uk/ * odlična britanska stranica ponajprije za parfeme(većina poznatih proizvođača, ali možete naći i kozmetiku, proizvode za njegu lica,tijela i kose, a proizvođači na ovoj stranici su: Calvin Klein, Rimmel, Bourjois, Lanvin, Lancaster, Tigi, Loreal i sl...poštarina primjerena!

http://www.abbamart.com/ * američka stranica koja ima super kistove&setove kistova po prihvatljivoj cijeni, kistovi su kvalitetni od prirodne dlake,a poštarina je minimalna!

http://www.thecosmetichouse.co.uk/ super britanska stranica gdje vrlo povoljno možete naći brandove poput Revlona, Rimmela, W7, Wet'n'Wild, Loreala, MF-a, Mac-a i slično. Poštarina je stvarno povoljna a paketi dolaze u rekordnom roku. Moje preporuke :)

http://www.eyeslipsface.co.uk/ * Za one koji do sada nisu isprobali Eyes,Lips Face proizvode definitivno je vrijeme da to učine. Extra jeftini proizvodi i više su nego kvalitetni za te cijena, a još k tome svako malo imaju razne popuste, free poštarinu i slične akcije.

http://lagirl-kozmetika.com/ * Odličan hrvatski online shop sa kvalitetom L.A. Girl kozmetikom (radila sam recenzije za njihove proizvode pa malo pogledajte), jedan od rijetkih hrvatskih shopova tako da palac gore! Poštarina je besplatna na iznose iznad 130 kn a ni inače nije pretjerano skupa pošto je hrvatski online shop.

http://www.diva-kozmetika.com/ * Još jedan hrvatski online shop gdje možete naći odlične proizvode po povoljnim cijenama, ovdje možete kupiti brandove Flormar i Gabrini, kao i mnoge druge proizvode za njegu lica, tijela, kose...Poštarina iznosi kojih 30-ak kuna.
 ***eto drage moje, nadam se da će Vam ovo barem malo olakšati ''ulazak'' u online kupovinu kozmetike, jer sjećam se kako sam ja bila izgubljena kad sam htjela nešto kupiti na netu a nisam znala gdje i kako tražiti!pozz do slijedećeg posta :)))
xOxO, Vanilla Sky

Broj komentara: 7:

  1. Odlične su ti ove stranice :O. Daj mi samo reci, koja je fora s fragrencex i poštarinom? Jel treba pdređenu svotu naručiti ili kako to ide' thnx unaprijed ;) Aurora

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala draga...na fragrancex-u nema određene svote koju moraš imati da bi bila besplatna poštarin,dovoljno je kad kreneš procesuirati narudžbu tamo pod shipping utipkati kod ''free''!
    pozz

    OdgovoriIzbriši
  3. Sta je tebi pa sigmina postarina je daleko od prihvatljive !?!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa prije 3 godine kad sam pisala post je jos bila donekle prihvatljiva posto je to bilo prije opceg poskupljenja postarine iz US;-)

      Izbriši
  4. A da i nisi spomenula one najbolje :
    - beautybay
    - hqhair
    - feelunique
    - sleek
    - rockthecatwalk
    ....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Post je pisan 2011.i onda još nisam naručivala na feel-u,beautybay-u itd.tako da bi trebala svakako napisati novi post ili updejtati ovoga pošto se novi online shopovi svakodnevno otvaraju;)

      Izbriši
  5. kako se naručuje preko ove brigettes boutique ?

    OdgovoriIzbriši