ponedjeljak, 30. siječnja 2012.

...Jedan brzinski početak tjedna!...

...Pozdrav svima, nadam se da je Vama tjedan započeo nešto mirnije nego meni, uglavnom na poslu mi je ludnica i cijeli dan sam u nekoj jurnjavi pa nemam vremena skoro za ništa, eto zato se u naslovu posta nalazi riječ ''brzinski'' :)

U toj svoj strci sam uspjela uloviti vremena za nekoliko fotki jedne ležerne kombinacije za popodnevne obaveze, jedino što se kasnije na njoj promijenilo je to da nakon što sam izašla van sam shvatila da balerinke baš i nisu najbolje rješenje pa sam ipak obula sive gležnjače sa zakovicama. Ujutro me iznenadilo i nekoliko cm snijega no tokom dana je gotovo i nestao, ali krajem tjedna se tu kod mene očekuje nekoliko hladnih i snježnih dana, tako da snijega sigurno neće nedostajati. Razlog iz kojeg uopće pišem o snijegu je taj što ga organski ne podnosim, tj.ne volim jutarnje čišćenje auta, klizanje po cesti i bezbroj pokušaja da uopće stignem doma od nekud nakon što zakažu zimske službe (a to se u mom kraju vrlo često događa), da ne govorim o zimskoj obući/odjeći koju također baš ne volim; tako da smo snijeg i ja stvarno veliki neprijatelji, općenito zima definitivno nije moje godišnje doba i neizmjerno se veselim proljeću i ljetu!

A sad natrag na kombinaciju, i suknja i bluza su s proteklih zimskih sniženja tako da sam napokon danas ulovila vremena da iskombiniram nešto s navedenim komadima. Kombinacija je zamišljena kao romantična s dodatkom rocka, tako da se tu savršeno uklopio i moj Valentino Rock'n'Rose. Da ja ne duljim o nadolazećim zimskim danima i ideji kakav štih je kombinacija trebala imati, evo nekoliko fotki današnje kombinacije:







Blouse: NY
Cardigan: Orsay
Skirt: Takko Fashion
Flats: Borovo
Bracelets: h&m
Ring: NY

Evo to bi bilo sve od mene za danas, uživajte u ovim hladnim danima koji vas nadam se ne deprimiraju u tolikoj mjeri kao mene!

xOxO, Vanilla Sky!

2 komentara: