ponedjeljak, 2. siječnja 2012.

...Nova godina-Novi početak...!

Drage moje,nakon preevelikog izbivanja (od 5 mjeseci) evo mene opet! Znam da za ovo stvarno nema opravdanja i da oni koji su i pratili moj blog ga se više niti ne sjećaju pošto ste se stvarno načekali za novi post... Ali dobro, evo ušli smo u Novu 2012. godinu i vrijeme je za nove pobjede ;)

Uglavnom nije me bilo iz razloga što sam jednostavno imala jedno čudno i ne lijepo razdoblje u životu,od seljenja, ljubavnih brodoloma,novog posla i jednostavno nisam imala volje pisati blog jer je jednostavno bilo takvo razdoblje. A bilo je gadno (toliko da 3 mj.nisam naručila niti jednu stvar s eBaya niti bilo kojeg drugog online shopa,a oni koji me poznaju znaju da je to stvarno čudo). Al eto, život mi se polako vratio u normalu, imam opet svoju rutinu i vratile su se naravno i stare navike,a među njima i pisanje bloga!

Razmišljala sam o čemu zapravo pisati u ovom ''povratničkom'' postu i odlučila sam pokazati Vam svoju novu sobu u kojoj nema niti kreveta, niti trosjeda, niti TV-a, odnosno SOBU GDJE SU SAMO ORMARI I PUUNO POLICA/LADICA/KUTIJICA ili SOBU ZA ODIJEVANJE/ŠMINKANJE, koju smatram da bi baš svaka djevojka trebala imati. Ja sam uglavnom mjesec dana planirala što treba gdje doći, kakav namještaj, kakve police, kakve dekoracije i mogu reći da sam čisto zadovoljna kako je ispalo i naravno ponosna sam na samu sebe. Također, možda vam ove slike budu i inspiracija kako čuvati nakit/kozmetiku/odjeću i sve ostale sitnice koje svaka cura treba!

Pa krenimo redom, mislim da su nam ormari svima bolna točka i ja osobno bi bila najsretnija da jednu prostoriju imam samo za odjeću i obuću, no za to ću vjerojatno morati još malo pričekati. Hvala Bogu pa u današnje vrijeme imamo stvarno veliki izbor ormara, od klasičnih pa sve do nešto modernijih. Ja sam se ovaj put odlučila za malo veći (dupli) ormar sa kliznim vratima u bijeloj boji sa bojom trešnje po sredini i stvarno sam prezadovoljna. Meni je bitno da je prostor za vješalice dosta velik i da nema puno pregrada odnosno da je čim više većih ploha unutar ormara. Svoj sam kupila u Lesnini za cca 4.000,00 kn i evo ovako izgleda (slikala sam svaku stranu posebno jer je teško uloviti cijeloga u kadar pošto je velik):
U ormaru osim odjeće držim i torbe, marame i slične sitnice, a u gornjem dijelu je odjeljak za clutcheve i remene:
Nakon potrage za savršenim ormarom došao je na red još jedan ''problem'', odnosno kako i gdje naći stolić koji će biti dovoljno velik da bude toaletni ali i radni. Nakon dugog traženja napokon sam našla točno ono što sam tražila- bijeli kutni stolić koji je stvarno ogroman i bez problema služi za šminkanje, a opet stane na njega i laptop i još hrpa stvari koje bi se trebale nalaziti na ''toaletno/radnom'' stolu. Stolić je kupljen u Lesnini i cijena mu je bila oko 1.400,00 kn. Evo i slika:


Kao što vidite stolić ima jako veliku plohu na koju stane stvarno puno toga, povišeni dio gdje držim ogledalo, dio kistova i rasvjetu, a ispod su dodatne police na koje također stane hrpa stvari (čak ih još nisam ni uspjela popuniti).

U ovim kutijama držim make-up, u prvoj slijeva su puderi u kamenu, u drugoj mono sjenila, a u trećoj rumenila i bronzeri te nekoliko paleta sjenila/rumenila/korektora.




Pošto je soba zamišljena da ima puno polica, iznad stolića su montirane još dvije dodatne police u bijeloj boji koje možete vrlo jeftino kupiti u Obi-u ili Baumax-u. Na njima držim košarice sa make up-om kojeg češće upotrebljavam te kutijice s dijelom nakita (kojeg ima na svim policama i još uvijek nisam našla način kako da mi sav nakit kojeg imam bude na dohvat ruke, tako da je jedan dio u ukrasnim kutijicama a dio a policama).




U sobi se također nalazi i polica gdje držim ruževe/tekuće podloge/manje palete sjenila, svoju kolekciju parfema, lakove za nokte,proizvode za kosu te proizvode za njegu lica i tijela. Ovo što vidite sa strane su ogrlice koje vise na malim plastičnim držačima:




U kutu sobe nalaze se 4 police na kojima također stoji nakit- kutijice s handmade prstenjem, setovi narukvica i kutijice s Accessorize narukvicama i broševima :) Na zidu je naljepnica koju sam kupila na eBayu, jednostavno me oduševila kad sam je vidjela i morala sam je ukomponirati u dekoraciju sobe, a ionako je većina namještaja bijela pa da se malo razbije monotonija!






U sobi se naravno nalazi i ogledalo koje sam ukrasila sa leptirima i naljepnicama leptira:



I za kraj meni najljepši komad namještaja- bijela komoda sa tri ladice kupljena u Jysku za cca 800 kn. Ladice su stvarno ogromne i stane puno stvari unutra. Gore na njoj držim košarice sa nakitom te ova dva držača šalica koje sam prenamijenila u stalak za setove narukvica:





Evo to bi bilo sve od mene za danas, nadam se da Vam se sviđa moja nova soba i da ste možda dobile koju ideju kako organizirati make-up, nakit ili nešto treće.

Svi znamo da je 1.mjesec i da su sniženja već davno počela tako da uskoro očekujte recenzije odjeće/obuće/nakita koji sam kupila a polako se i pripremite za dugoočekivani giveaway koji ću najaviti u nekom od slijedećih postova!


xOxO, Vanilla Sky

Broj komentara: 5:

  1. super ti je soba,a i stvarčice ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. thanx draga,soba je stalno u fazi ''nadograđivanja'' i pokušaja bolje organizacije i make up-a i nakira i svega ostalog,tako da ću uskoro napraviti jedan video room tour pa da se sve bolje vidi!pozz

    OdgovoriIzbriši
  3. Slažem se da je soba super ;)
    Di si nabavila ove naljepnice leptire?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Naljepnice su s eBaya,ima ih stvarno u svim bojama i veličinama po cijeni od nekoliko funti,tako da se definitivno isplati uzeti :)

      Izbriši