nedjelja, 8. siječnja 2012.

Wonderful Windy Sunday

U posljednje vrijeme sve više i više volim nedjelju, nekako je opuštena, spora i umirujuća. Ovaj produženi vikend je naravno prohujao brzinom munje ali svejedno je bilo zanimljivo!

U petak smo feštali na rođendanu kod dečkovog frenda tako da je subota bila svojevrsni ''oporavak'' od petka i nisam baš imala volje ponavljati izlazak u subotu :)

Zato sam danas naspavana i odmorena imala čisto dosta energije za sve nedjeljne aktivnosti. Nakon šetnje s dečkom oko jednog praznog i jednog punog jezera te kratke kave i partije biljara slijedio je nedjeljni ručak s mojom family, a poslije ručka jedna duuuga šetnja po parku s mojim Neom, koji je očito previše ručao pa baš i nije bio nešto preaktivan ali svejedno je bilo lijepo, kao i svaki put kad Neo i ja lunjamo parkom. Čak i nije bilo toliko hladno i sunce je svaki čas provirivalo i da nije bilo vjetra nitko ne bi ni pomislio da je 01.mjesec. Evo i slika od moje današnje kombinacije, suknja je nova iz h&m-a i bila je to definitivno ljubav na prvi pogled, a uz prugastu  majicu tu je naravno i neizbježni crveni ruž. Također, vjetar je cijeli dan lagano širio miris mog jako dragog Rock'n'Rose-a koji mi se činio savršen izbor uz novu kožnu suknju!Evo i slika napokon:






Skirt: h&m
Top: C&A
Leggins: h&m
Clutch: h&m
Shoes:NY
Bracelets: NY
Ring: thBoxes


Eto drage moje, nadam se da ste i vi uživale u produženom vikendu ali i božićnim praznicima, sutra je prvi radni dan nakon svih ovih obiteljskih ručkova, večera, izlazaka i popodnevnih kava s frendicama tako da nam svima želim da se čim prije opet uhodamo i trgnemo iz ove blagdanske atmosfere. Uostalom, Nova je godina za koju se nadam da će biti barem malo bolja od ove prethodne, koja za mene baš i neće ostati u lijepom sjećanju, no kako uvijek samoj sebi volim reći: ako me nije ubilo definitivno me ojačalo, so let's go again!

xOxO Vanilla Sky

3 komentara:

  1. mislim da sam te veceras vidjela na tv-u
    pozz

    OdgovoriIzbriši
  2. da?mislim da si se zabunila,stvarno nisam primjetila da me netko negdje snimao....a gdje točno,tj.vezano za što?
    pozzz ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. e onda nista, mislila sam da si bila ti, neke su studentice dobile stipendiju na nekom fakultetu u Zagrebu mislim i krajem oka sam uhvatila informaciju i ucinilo mi se da si ti, ocito da je bio neko ko ti lici

    OdgovoriIzbriši