utorak, 24. travnja 2012.

Essence & Catrice LE

Vjerojatno ste zamjetile u našim drogerijama da već jedno vrijeme Essence i Catrice imaju vrlo zanimljive limitirane kolekcije koje ću Vam danas predstaviti!

Pošto od nedavno surađujem s Kozmo drogerijama od sada će često biti ovakve recenzije- dakle sa slikama, swatchevima i nijansama novih proizvoda iz Essence i Catrice asortimana, a naravno i ostalih brandova koji su dostupni u Kozmu.
Danas Vam predstavljam novu Essence Season of Extremes LE lakove za nokte, kao i Catrice Bohemia LE koja je već dosta stara no nisam mogla odoljeti a da je ne predstavim jer je to jedna od rijetkih Catrice LE koja me oduševila.

Prva je dakle Essence Season of Extremes LE koja nam donosi predivne lakove za nokte u nijansama koje definitivno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kažem to iz razloga jer kolekcija sadrži predivne proljetne jarke i pastelne nijanse, kao i one neutralnije za one manje hrabre.

Recenziju ću započeti sa predivnim jarkim nijansama lakova za nokte, koji su izuzetno dobro pigmentirani i postojani na noktima te je dovoljno jedno nanošenje da bi dobili nijansu koju vidimo u bočici. Cijena ovih lakova je 25 kn a dolaze u količini od 8 ml.

(S lijeva) : 01 Little Miss Bright, 02 On The Bright Side, 03 Pimp My Bright


(S lijeva): 05 Nude Or What?, 07 Nude Rules, 08 Did Someone Say nude?


Osim ovih ''standardnih'' lakova Essence nam donosi i vrlo zanimljive Season of Extremes Colour3 dvostrane lakove u odličnim kombinacijama nijansi, također u pastelnim, neutralnim ali i onim jarkim tonovima. Cijena ovih lakova je 16 kn a dolaze u količini od 2x3 ml.

(Od gore): 01 Midnight Date-nije Season of Extreme već dio stalnog asortimana; 01 It's Two Bright, 02 Brightsmates, 03 We Are All Bright

(Od gore): 04 Just The Nude Of Us, 05 Team Nude, 06 My Best Nude Friends And Me

Osim navedene Season of Extremes LE naišla sam i na 3 vrlo zanimljiva laka za nokte iz malo starije (Re-mix Your Style LE) kolekcije koji su također vrlo zanimljivi, a dolaze u količini od 8 ml dok im je cijena 21 kn. Mislim da je ove lakove malo teže kupiti pošto su iz dosta stare kolekcije no u nekim drogerijama je vjerojatno ostao pokoji primjerak. Osim dvije odlične nijanse lakova zadivio me i Top Coat sa smokey finishem koji će svakoj kombinaciji dati toliko popularan smokey efekt.


(S lijeva): 06 Show Me The Way, 02 Someone Like You


Re-mix Your Style Rock Top Coat (Smokey Finish) 

U posljednje vrijeme Essence je proširio svoj stalni asortiman proizvoda novim nijansama sjenila i moram priznati da mi je nekoliko njih ''zapelo za oko'' a zadovoljna sam i samom pigmentacijom sjenila, a prednost je i to što se ne truse iako su sva ''sparkling''. Cijena ovih mono sjenila je samo 15 kn, što je zaista povoljno za ovako odlična sjenila.
Evo koje nove nijanse su mene oduševile:

(S lijeva): 02 Dance All Night, 59 Copper Island, 50 Deliriousshow, 06 Metropolitan


Swatch (S lijeva): 02 Dance All Night, 59 Copper Island, 50 Deliriousshow, 06 Metropolitan




Nakon ovih Essence proizvoda koje sam vam predstavila vrijeme je i za Catrice Bohemia LE koju sam imala prilike već ranije upoznati i slobodno mogu reći da mi je to bila jedna od boljih Catrice LE ikad.

Kolekcija se sastoji od bronzera, 4 nijanse sjenila, 4 nijanse sjajila, 2 nijanse tuševa za oči te 4 nijanse lakova za nokte.

Sjenila su izuzetno pigmentirana i postojana a izbor nijansi je stvarno pomno odabran- neutralni zagasiti zemljani tonovi (sa jednim izuzetkom!).

(S lijeva): C02 Yes, You Tan!, C03 Bring Me Terra Copper, C04 Be Indiglow

Swatch (s lijeva): C04 Be Indiglow,C03 Bring Me Terra Copper,C02 Yes,You Tan!



Proizvod koji me najviše oduševio u ovoj kolekciji je neupitno bronzer, koji je izuzetno svilenkaste teksture, odlično pigmentiran i nimalo se ne trusi. Dolazi u količini od 9 grama a cijena mu je bila 35 kn.
 
 

Swatch: Catrice Bohemia LE bronzer


Ova LE sadrži i tuš za oči u dvije zanosne nijanse- crni i plavi, a tuševi imaju odličan aplikator za precizno nanošenje i vrlo su postojani. Cijena im je 27 kn.
 
Catrice Bohemia LE Loose Powder tuš za oči u nijansi 002 Nap In The Shade


Posljednji proizvodi koje Vam predstavljam iz ove Catrice Bohemia kolekcije su Brilliant sjajila za usne koje dolazi u toplim zemljanim tonovima, a kupiti ih možete po cijeni od 28 kn.
 
(S lijeva): 01 My Home Is My Sand Castle, 03 Bring Me Terra Copper, 04 Looking Sunkissed


Eto drage moje to bi bilo sve od mene za danas, uskoro Vam donosim recenzije i swatcheve za još mnogo novih Essence i Catrice proizvoda jer ovog proljeća zaista nisu zakazali! Također, još jednom se zahvaljujem Kozmo drogeriji u Varaždinu i njihovom ljubaznom osoblju, kao naravno i agentima iz sjedišta Kozma s kojima sam i dogovorila suradnju te koji su naravno i omogućili ovu recenziju. Puno hvala još jednom :)
 
xOxO, Vanilla Sky!

4 komentara:

  1. Ja ne mogu vjerovati da sam ja preskočila (??) tu kolekciju od Catrice ili još nije dostupna u Rijeci? Stvarno ne znam!
    Mislim da bi pigmentiranost ovih essence sjenila bila bolja uz bazu jer meni nikako ne ostaju postojani i brzo se otope :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Catrice Bohemia je već dosta stara kolekcija ali morala sam je spomenuti jer mi je definitivno jedna od boljih ikad pa mi je bilo bezveze da je ne spomenem!
    A za ova Essence sjenila se slažem,pošto od nedavno surađujem s Kozmom spomenula sam ove neke nove nijanse koje su dostupne i tamo sam ''na licu mjesta'' radila swatcheve i ove svijetlije nijanse nisu dovoljno pigmentirane no uz bazu su čisto solidna!

    OdgovoriIzbriši
  3. Slažem se s navedenim, mene su lakovi iz nove Essence kolekcije oduševili! Odmah sam kupila sve duple, a od ovih "mono" lakova sam uzela samo ovaj mint jer takvog nemam :)
    Može u nekom postu sličica ovog smokey finish laka, zanima me kako izgleda jer sam iz te kolekcije kupila samo jedan flejki i ništa više.
    Be Indiglow od Catrice ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su super,bas se nekako pogodili nijanse:-
      budem stavila swatch od ovog top coat-a kroz par dana!

      Izbriši