ponedjeljak, 9. travnja 2012.

...Like a Easter Egg...

Neznam dal sam vam već spomenula, ali Uskrs oduvijek volim puno više od Božića, a eto i zašto: nije vani hladno i nema snijega (mada je moglo malo toplije biti jučer); više volim šunku, jaja i luk nego puricu, mlince i odojka; ne moram kititi bor nego lijepo bojati pisanice i to svake godine sa novim idejama... Eto to bi bili neki (moji!) glavni razlozi, no i bez njih općenito oduvijek jednostavno više volim Uskrs od Božića- koji također ima svoje prednosti no neću ovaj put o tome.

Dakle Uskrs sam provela doma sa svojima (u malo široj postavi) na ispočetka svečanom a kasnije ''raspašoj'' ručku koji se dakle pretvorio u pravu malu feštu, i stvarno sam se odlično zabavila. Iako nije bilo sunca i čak je u jednom trenutku i nekoliko pahulja snijega proletjelo zrakom vani se ipak vidi da je proljeće i nikakva kiša ni oblaci ne mogu sakriti predivne procvjetale voćke i magnolije! Također, tmurni sivi dan me potaknuo da mi ''uskršnja'' odjevna kombinacija bude malo veselija- čisto da razbije sivilo koje je vladalo cijeli dan.
Suknju sam dakle imala jučer prvi put (vjerojatno iz razloga što je bila u zadnjem dijelu ormara pa sam zaboravila na nju) tako da je imala čast biti u blagdanskoj kombinaciji. Zamišljala sam je u kombinaciji sa nekim lijepim blago narančastim ili zelenkastim topom no ne posjedujem niti jedan u navedenim bojama tako da sam je na kraju iskombinirala u jednu smireniju ali opet vedru cjelinu. Čast za uskršnji miris dobio je Kenzo Amour iz razloga jer je toliko narančast, toliko vanilast, toliko sladak i toliko primamljiv...















Skirt: New Look
Top: Orsay
Flats: New Look
Clutch & Necklace: h&m
Bracelets: Tally W.
Ring: thBoxes





xOxO, Vanilla Sky!

1 komentar: