nedjelja, 1. travnja 2012.

...Sunny Sunday...

Cijeli vikend sam bila u nekoj strci i nisam imala vremena za dosadu- i stvarno obožavam takve dane koji su onako baš do kraja ispunjeni. Naravno vikend mi nije bio ispunjen obvezama već dugim kavama, roštiljanju i subotnjem izlasku :)

Također, slijedećih dana ne radim tako da imam vremena za pisanje novih postova, recenzija i tutoriala- tako da blog neće nikako biti zapostavljen. Osim bloga, napokon imam vremena vidjeti se s frendicama koje zbog obaveza ne stignem viđati koliko bi htjela, a biti će vremena i za shoppingiranje. Ovih dana planiram napisati recenziju (napokon) za puno zanimljivih h&m stvarčica koje sam kupila zadnja 2-3 mjeseca, no kako ja stalno nešto kupujem takvih postova bude naravno sve više i više.

Današnji dan protekao je stvarno ležerno i opuštajuće- dakle pravi nedjeljni ugođaj, jutarnja kava s frendicom, pa podnevna s dečkom, ručak kod mojih i šetnja s Neom po parku- gdje sam odmah iskoristila priliku za nekoliko fotki (Neo je morao čekati zavezan za klupicu dok smo dečko i ja odradili slikanje pa je jadan već počeo lajati na mene jer mu je bilo dosadno, vidi se i na slikama). U ležernom ugođaju je i današnja kombinacija- smirujuće proljetne boje u kombinaciji sa smeđom (s kojom sam u posljednje vrijeme prilično opsjednuta, vjerojatno iz razloga što je nikad prije baš nisam voljela. Ovu nježnu roskastu kombinaciju nadopunio je i moj omiljeni Cacharel Scarlett, koji je također toliko nježan i prozračan, baš onako proljetni.

Evo napokon i slika:
















Dress: C&A
Leggins&Clutch: h&m
Flats: New Look
Bracelets: Tally W. & NY
Ring: thBoxes
Sunglasses: Vogue




xOxO, Vanilla Sky!

Broj komentara: 5:

  1. Ja mislim da Neo namjerno upada u kadar.:DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno, uvijek se inati kad nije u centru pažnje,a kamoli kad mora pričekati vezan za klupicu nekoliko minuta :)

      Izbriši
  2. Koje je ovo lak za nokte? Odmah mi je upao u oči! Divan je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. thanx,to je lak branda p2 (bude uskoro recenzija),taj brand je inače dostupan u dm-u ali samo u njemačkoj, no skoro pa istu nijansu ima *b pretty (brand dostupan u Bipi) pa možeš tamo uzeti ;)

      Izbriši
  3. Super ležeran outfit. I meni se isto jako sviđa boja laka. :)

    OdgovoriIzbriši