ponedjeljak, 6. veljače 2012.

Essence Stay With me Longlasting Lipgloss Review!

Moram priznati da me sjajila za usta nikada nisu pretjerano oduševljavala i znala sam s vremena na vrijeme kupiti koje tek toliko da se nađe ili jer me osvojila nijansa no nisam ih koristila sve do posljednjih nekoliko mjeseci i naravno od onda se trudim čim više ih kupiti i isprobati. Uglavnom ova koja imam već jedno vrijeme su mi lagano dosadila (to je nekoliko Lorealovih, Deborinih, i nezaobilazno crveno Chanelovo), pa sam se odlučila baciti u potragu za novima.

Priznajem nisam baš nešto previše vremena provela u ''potrazi'' tako da sam sretna što sam zapravo u vrlo kratkom roku našla baš ona sjajila u koja sam se zaljubila na prvu! Stvarno nisam očekivala da će im cijena biti kojih 17 kn a nijanse točno onakve kakve volim :)

Da ja ne duljim radi se o Essence Stay With Me Longlasting Lipglosses, koja su me iste sekunde nakon kratkog testiranja oborila s nogu, u toj mjeri da, pošto se nisam mogla odlučiti za nijansu, sam kupila odmah 3 komada.

Što se tiče pakiranja meni je onako standardno- prozirno sa crnim čepom i natpisom no meni se sviđa, plus je i to što ja volim sjajila koja nisu ''duguljasta'' nego manja i šira (ajme koji opis!!). Količina sjajila je 4 ml i koliko sam ja primjetila dosta sporo se troše jer su gusta pa se daju lijepo razmazati.


Što se tiče nijansi, ja sam uzela ove 3 (gledajući s lijeva):

07 Kiss Kiss Kiss, 04 Trendsetter i 01 Me&My Icecream

i mislim da ne trebam niti napominjati koliko su slatki ovi nazivi. Još jedna stvar koja mi se sviđa je oblik četkice koji u potpunosti odgovara obliku usana tako da omogućava savršeno nanošenje bez ikakvih ''kvarenja''.


I za sam kraj ostali su još jedino swatchevi, sve u svemu ja sam prezadovoljna ovim sjajilima, imaju super miris, gusti su i lijepo se razmazuju, nemaju u sebi shimmera (što je meni osobno vrlo bitno jer ne volim one sedefaste nijanse), izbor nijansi je sasvim solidan a cijena i više nego prihvatljiva!

Swatch (s blicom,gledano od gore): 07, 04, 01
Swatch (bez blica, gledano od gore): 07, 04, 01

xOxO, Vanilla Sky

1 komentar:

  1. Ahaa, its good dialogue regarding this paragraph at this place at this blog, I have read all that,
    so now me also commenting here.

    Also visit my blog post Click here

    OdgovoriIzbriši