nedjelja, 19. veljače 2012.

Have you a Bow??

Danas sam cijeli dan poprilično uzbuđena jer sutra putujem u Opatiju- na svoju promociju ! Istina magistrirala sam još prošle godine u 6. mj. no tek sada imam promociju pošto nas se trebao skupiti dovoljan broj. Uglavnom promocija je u kristalnoj dvorani hotela Kvarner i stvarno jedva čekam iako već znam otprilike kako će biti pošto je ovo ipak 2. promocija, no naravno još bitnija od one prve. Inače stvarno ne volim ponedjeljke, no ovome sutra se radujem- znači promocija, mali izlet i šetnja po Opatiji, ručak meni u čast i to je to, čisto sam zadovoljna :)

Naravno i s Vama ću podijeliti jedan dio toga tako da ću u slijedećih nekoliko dana postati ovdje slike čisto da vidite kako je bilo!

Evo nakon ovog mog blebetanja i malo dužeg uvoda da prijeđem napokon na današnji post. Mislim da sam već puno puta spomenula da volim mašne- i to znači u svim oblicima, bojama i kombinacijama, tako da sam danas odlučila sa jednom predivnom beige haljinom iskombinirati svoj najdraži mašna-remen! Kombinacija je uglavnom bila za jedan malo svečaniji ručak i ja sam prilično zadovoljna kako je ispalo. Jaki vjetar koji danas cijeli danas prilično jako puše zrakom je širio i moj Dior J'Adore koji je savršeno upotpunio cijelu ovu snježno bijelo mašnastu kombinaciju. Evo i slika:












To bi za danas bilo sve od mene, malo žurim jer imam još nekoliko sitnica za obaviti i naravno naspavati se da budem odmorna za sutra! Uživajte u ostatku ove mirne nedjeljne večeri, pusa od mene!

xOxO, Vanilla Sky

Broj komentara: 13:

  1. haljina je predivna,gdje si ju kupila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. thanx,iz h&m-a je,bila sam jučer u žurbi pa sam zaboravila napisati u postu od kud su stvari :)

      Izbriši
    2. Cure darivanje je objavljeno danas pa svakako ZAVIRITE!!

      Izbriši
  2. ajme preslatko....gledam ovu mašnu u nekim postovima i divim se ... kKRASNAAA je *.*
    haljina je isto-wauuuu :D lajkam čipku...btw odakle je haljina?
    prstenčić adorable..kaj se tiče laka dobro izgleda ovaj crackle...kak ih imaš različito nalakirane hihih
    lijepo se zabavi i uživaj..! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. evo baš sam napisala Tamy gore-i mašna i haljina su iz h&m-a,thanx za komentar i što pratiš blog :)))

      Izbriši
  3. Svidja mi se kombinacija. I volim tu masnu. Jesi li je ikad probala staviti remen tako da masna bude na ledjima? Neznam kakvo je kopcanje remena i dal je izvodljivo sa tvojim ali ja volim takve kombinacije.

    Tvoja kosa je prekrasna.

    Pokrenula sam svoj lifestyle blog. Kad budes imala vremena zaviri. Ima tek jedan post i nisam bas vjesta sa uredjenjem. Svaki savjet je dobrodosao.

    Cestitke na promociji, pogotovo jer je druga! Bravo!

    http://thepiecesofme.blog.hr/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. thanx draga, nosila sam je nekoliko puta i ''naopako'',fora mi to izgleda na neku haljinu :)
      Držim fige da postaneš dobra blogerica (iako svi počeci su uvijek teški,treba samo biti uporan), stavila sam ga u bookmarks pa ću svakako zaviriti s vremena na vrijeme i hvala što pratiš moj blog:))

      Izbriši
  4. Haha, ne mogu vjerovati :) Imam istu haljinu, nosim je na tajice i elfsov remen s mašnicom :)))))))))))))))))))

    OdgovoriIzbriši
  5. hehe,znači slične stvari nam se sviđaju!pozz ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovaj mi je vrh! Odlično ti stoji! Jel znaš ima li još takvih haljina u hm-u? Možda crnih?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe,naravno da znam-to mi je posao :)
      Šalim se malo,ova haljina postoji dakle u ovoj varijanti sa slike,a ima i crna pa sa svijetlom podstavom..E sad,u trgovinama ih mislim više nema tako da je jedini način online shop ako imaš nekoga da ti pokuša naručiti,ili ako si zainteresirana imam ti ja mailove od dvije cure koje naručuju za druge pa ti mogu proslijediti :) pozz

      Izbriši
    2. Haha, ako ti je to posao onda znam kome se trebam ubuduće obratiti!;)Probat ću vidjeti možda imaju u Ljubljani nisam baš za online shoping odjeće jer nikad nisam sigurna kako bi mi nešto stajalo! Hvala na odgovoru!

      Izbriši
  7. Pogledaj,nikad se ne zna,mada to je bila prošlogodišnja jesenska kolekcija tako da teško da je još ima u trgovinama.. A sa online shoppingom je uvijek rizik, tu nema neke pomoći! Nadam da ćeš je uspjeti negdje uloviti :)

    OdgovoriIzbriši