subota, 18. veljače 2012.

Let's get CRACKLE!!!

Mislim da svi koji su isprobali Crackling lakove za nokte da su naprosto oduševljeni njima- i baš iz tog razloga sam im odlučila posvetiti jedan post. Ja osobno ih skupljam već nekoliko mjeseci i više-manje imam sve nijanse koje su mi se činile zanimljive!

Za one koji možda ne znaju; crackling lakovi ili u prijevodu lakovi koji pucaju su tako napravljeni da kad se nalakiraju na nokte da popucaju i tako se dobije super crackle efekt u samo nekoliko sekundi. Koriste se tako da prvo nanesete neki bazni lak u nijansi koja će biti u skladu sa crackle lakom i nakon što se taj bazni lak osuši nanesete crackle lak i jednostavno pričekate nekoliko sekundi da popuca-i to je sve, stvarno jednostavno zar ne? Također, ako hoćete drugačiji efekt možete crackle lak nalakirati ne u okomitom već u vodoravnom smjeru ili pod koso, pa će efekt opet biti malo drugačiji- ovisno o Vašoj želji.

Ja sam napravila swatcheve svih svojih crackle lakova koje trenutni posjedujem čisto da vidite kako to izgleda. Imam ih od dva različita proizvođača: Opoola (neznam točno u kojim trgovinama se mogu kupiti jer sam ih kupila kod sebe doma u jednoj ''lokalnoj'' trgovini, a drugi su W7 i oni se mogu kupiti na stranici http://www.ebay.co.uk/ ili http://www.thecosmetichouse.co.uk/ na kojoj možete naći još puno W7 proizvoda, koji su me stvarno oduševili i kvalitetom i cijenom (uskoro ću napraviti recenziju nekoliko W7 proizvoda koje sam kupila u podljednjih nekoliko mjeseci). Cijena ovih crackle lakova kreće se oko 3-4 funte i na eBayu i na CosmeticHouse stranici, a ove Opoola platila sam oko 19 kn.

Na slici lakovi idu slijedećim redom: W7 Shocking Pink, W7 Eartquake Red, Opoola rozi, ljubičasti, zeleni i bijeli, i na kraju W7 Eartquake Black i Eartquake Gold. 

p.s. Na ovim Opoola ne pišu brojevi ili nazivi nijansi!


W7 Crackle lakovi dolaze u količini od 15 ml, dok Opoola Crackles imaju po 13 ml.

Swatch (gledano s lijeva): W7 Shocking Pink, W7 Eartquake Red, Opoola rozi, ljubičasti, zeleni i bijeli, i u gornjem redu W7 Eartquake Black i W7 Eartquake Gold

To bi bilo sve ukratko što sam željela reći o Crackle efekt lakovima, ako ih do sada još niste isprobali definitivno bi trebali iz razloga što stvarno zanimljivo izgledaju na noktima i vrlo ih je jednostavno koristiti, so Let's get Crackle!

xOxO, Vanilla Sky

Broj komentara: 13:

  1. bas su krasni ovi opoola rozi, ljubicasti i zeleni! ja imam samo crni crackle ali on mi je tako tako, ovi u bojama su mi krasni, morat cu ih skicnuti na ebayu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. meni su fora u svim bojama,svaki u nekoj drugoj kombinaciji :) ima ih na eBayu dosta i od drugih proizvođača tako da svakako pogledaj,pozz

    OdgovoriIzbriši
  3. ja imam crackle samo od essence i to crni :) a ove opoola imam lakove al obicne u puno vecoj bocici i placala sam 8 kn u kineskoj trgovini :D mislila sam da su neki koneski,nisam znala da imaju crackle :D eto hvala na info :) lijepi su jako,dobro pucaju

    OdgovoriIzbriši
  4. Super su, posto sam iz tvoje zupanije mozes mi reci gdje se ovi Opoola mogu kupiti da se zaletim po koji :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To ti je u Ivancu jedna trgovina,u ulici Mirka Maleza-zove se Twenty Shop,imaju uglavnom nešto malo kozmetike al nađe se tu i tamo fora stvari po povoljnim cijenama :)ako hoćeš mogu ti ja provjeriti dal ih još ima pa ti javim!

      Izbriši
    2. Super si, ako se sjetis i nije ti problem pliz provjeri i reci mi otprilike di je to od kavane Ivane, pa ako ima navratim koji dan. Mozemo i na kavu :)

      Izbriši
    3. nema problema,evo sutra poslije posla ću provjeriti pa ti javim,to ti je znači kad dolaziš recimo iz Varaždina pa dođeš do Kavane Ivane-samo ravno ideš prema centru Ivanca,i poslije samog centra odnosno na onom glavnom raskrižju ideš samo ravno i odmah poslije toga raskrižja skreneš na prvom skretanju desno u jedno veliko dvorište gdje je trgovina Chibo, neki kafić i ta trgovina Twenty Shop!Svakako ti javim sutra i naravno da može kava ako dođeš :)))

      Izbriši
    4. ej,evo provjerila sam danas u Twenty Shopu za cackle lakove-nema ih više,kaže prodavačica da nezna dal će ih opet dobiti jer da je već pa puta naručivala pa nikako da ih dobe,imaju desetak običnih Opoola lakova u predivnim nijansama (koraljna, nude roza,tamno crvena, srebrna, roza)e sad pošto ja baš ne volim NE ili NEMA kao odgovor sam se zaletila do Bipe malo da pronjuškam i gle koje čudo: *b Pretty je upravo sad nedugo izbacio kolekciju Crackle lakova (to su oni njihovi mali lakovi-ja imam nekoliko običnih i super su mi za tu cijenu-10 kn) tako da ako imaš Bipu u blizini si možeš pogledati,a ako nemaš mogu ja otići tu kod sebe u Bipu pa malo poslikati da vidiš nijanse i kupiti kojega i isprobati ga pa ti javim :)

      Izbriši
    5. Srce si, puno ti hvala na trudu i izvjestaju, duzna sam kavu :) Mozda vec ovaj vikend ako si free negdje poslije 15 u subotu.

      Izbriši
    6. ma nema problema,možeš mi na s.m.insomniac@gmail.com poslati mail pa sutra kad poslikam ove Bipine crackle lakove da ti pošaljem sliku :)
      a naravno da može kava u subotu ako budeš tu negdje :)))

      Izbriši
  5. i ja mislim da su ovi Opoola kineskog podrijetla i prilično su jeftini, tu kod mene su malo skuplji-valjda i zato što su crackle! No što se kvalitete tiče sasvim su oke :)

    OdgovoriIzbriši
  6. kod mene ih nema,steta...svidja mi se ovaj ljubicasti i zeleni,prefora :)

    OdgovoriIzbriši
  7. ja sam ih tu kod sebe slučajno ugledala i kupila sam odmah 3 ili 4 i kad sam došla za par dana samo je jedan žuti bio ostao,izgleda da su se brzo prodali pošto su od svake nijanse imali samo po jednog :)

    OdgovoriIzbriši