ponedjeljak, 27. veljače 2012.

Review: L.A. Girl Sjenila!

Nedavno sam dobila na recenziju nekoliko vrlo zanimljivih L.A. Girl proizvoda koje i inače obožavam, tako da sam za danas odlučila napraviti jednu manju recenziju: za L.A. Girl sjenila! Kažem manju jer onu veću L.A. Girl Face Products recenziju radim kroz nekoliko dana :)

Sjenila o kojima danas pišem su slijedeća:

L.A. Girl Diamond Eyeshadow
L.A. Girl Mega Pearl Eyeshadow
L.A. Girl Mineral Eyeshadow



Pa krenimo redom- znači prvo recenziram L.A. Girl dijamantno sjenilo u nijansi Nightclub s kojim sam i više nego očarana.

L.A. Girl Diamond Eyeshadow u nijansi Nightclub

Prva stvar koju moram reći o ovom sjenilu je savršeno pogođena količina glitera odnosno šljokica. Inače moram priznati da u nekim sjenilima gliteri kao da nekako nisu dobro ''ukomponirani'' u samu strukturu sjenila no ovdje to nije slučaj, glitera je točno u onolikoj mjeri koja je potrebna da se sjenilo nazove ''dijamantnim''  :).

Moram priznati da inače baš i ne volim previše plave nijanse sjenila no u ovom me očarala na prvi pogled, iz razloga što je dovoljno tamna za kreiranje nekog večernjeg smokey look-a a opet se može kombinirati za dnevne lookove tako da je definitivno univerzalna nijansa.

Swatch: L.A. Girl Diamond Eyeshadow u nijansi Nightclub

Osim predivne nijanse samog sjenila i blistavog sjaja koje daje svakom look-u mogu reći i to da je sjenilo odlično pigmentirano i da se ne trusi već je tvrđe strukture.

Što se tiče samog pakiranja ono mi se također sviđa iako je prilično klasično, a količina u kojoj sjenilo dolazi je 4 g.
Cijena ovog sjenila je 39,90 kn.

Moja ocjena za ovaj proizvod: 5/5

Drugo sjenilo s kojim sam također vrlo zadovoljna je L.A. Girl Mega Pearl sjenilo u nijansi Mimosa.

L.A. Girl Mega Pearl Eyeshadow u nijansi Mimosa

Kao što sam već gore napisala, i sa ovim sjenilom sam i više nego zadovoljna. Ono što me oduševilo kod ovog sjenila je stvarno odlična pigmentiranost, misla sam da će i kao mnoga druga u sličnim nijansama biti prilično slabo pigmentirano pošto je to dosta svijetla nijansa no nije tako. Moram priznati da imam puno sjenila u sličnoj nijansi no niti jedna nije kao ova, ovo je dakle jedan ''mix'' zlatne i brončane i stvarno super izgleda bilo da se nosi kao bazno sjenilo ili u kombinaciji s nekom tamnijom nijansom.

Swatch: L.A. Girl Mega Pearl Eyeshadow u nijansi Mimosa


 I ovo sjenilo je vrlo lako za nanošenje, malo je ''mekše'' od ovog prethodnog dijamantnog tako da ga treba pažljivije nanositi i lijepo se da izblendati sa drugim sjenilima.

Dolazi u manjoj količini od 1,4 g a cijena mu je i više nego povoljna- 24,90 kn.

Moja ocjena za ovaj proizvod: 4,5/5

Zadnje sjenilo koje danas recenziram je L.A. Girl Mineralno sjenilo kojeg imam u nijansi Princess.

 L.A. Girl Mineral Eyeshadow u nijansi Princess


Po meni najbitnija stvar kod ovog sjenila je to da je vrlo lagane, praškaste strukture i iz tog razloga potrebno ga je nanositi sa čim mekšim kistom jer kad se nanosi sa nekim tvrđim dosta se trusi.

Što se tiče same ''Princess'' nijanse mogu reći da je to jedna blago roskasta nijansa iako se na prvi pogled čini da je poprilično jarka roza ali kad se nanese je dosta svjetla, no iz mog iskustva to je slučaj sa većinom mineralnih sjenila i to se bez problema riješi sa podlogom za sjenila i nanošenjem više slojeva ukoliko želite postići jači efekt.


Swath: L.A. Girl Mineral Eyeshadow u nijansi Princess


Još jedna dobra stvar kod ovo sjenila je to da sadrži vitamin E tako da hrani kožu i ostavlja je mekom. Dolazi u količini od 3 g a cijena mu je 39,90 kn.

Moja ocjena za ovaj proizvod: 4/5

Nadam se da će Vam ova recenzija pomoći ukoliko planirate kupiti i isprobati neki od L.A. Girl proizvoda koji su dostupni na internet stranici http://lagirl-kozmetika.com/. Ja imam još nekoliko proizvoda s kojima sam vrlo zadovoljna tako da ću i za njih u slijedećih nekoliko dana napraviti recenziju :)
Do tada- uživajte!

*Napomena: PR uzorak

xOxO, Vanilla Sky!

4 komentara:

  1. super izgledaju, pogotovo Nightclub, morat ću si uzet koje definitivno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni su isto super,pogotovo ova ''Diamond'' kolekcija,sviđa mi se još nekoliko nijansi tako da uskoro slijedi još recenzija :) pozz

    OdgovoriIzbriši
  3. super je recenzija,svakako ću naručiti koje sjenilo!
    I velike pohvale za blog,baš mi se sviđa :)))))

    OdgovoriIzbriši
  4. thanx,a sa sjenilima sigurno nećeš požaliti jer su odlična!

    OdgovoriIzbriši