utorak, 7. lipnja 2011.

Cherries story!

Ovo vrijeme posljednjih nekoliko dana mi užasno ide na živce, stvarno se više ne zna kako se treba odjenuti, dal ponijeti kišobran ili ne...uglavnom jučer je za vrijeme najjačeg sunca, dakle iz vedra neba, počeo takav pljusak da sam bila mokra doslovno do gole kože. Nema veze, većina današnjeg dana bila je oke (osim sparine od koje me glava još i sad boli), sve do sad navečer kad je naravno opet počelo padati i grmiti.

Danas sam ranije došla s posla tako da mi je napokon ostalo dovoljno vremena za učenje za ispit koji je već u petak, a i za kavu s dečkom i njegovim frendovima (blago meni, ali što se mora-mora se :))...Zanimljivo je malo slušati kako muški rod razmišlja, to me uvijek iznova fascinira tako da dosadno nije bilo nimalo. Mali štenci maltezerići od mog Nea stari su već skoro tjedan dana i jedva čekam da prođe još koji tjedan da ih idem napokon pogledati, nema mi ničeg ljepšeg od tih malih loptica bijelih koje se onako nespretno kotrljaju po podu!

Za večernju kavu iskombinirala sam nove beige hlače u jednu prilično jednostavnu kombinaciju, no meni se baš nekako dopala, evo nekoliko slika:





Hlače: No Name
Majica: Zara
Narukvice: Tally W.
Clutch i wedgesice: h&m
Prsten: handmade

xOxO, Vanilla Sky

3 komentara:

  1. hlaće ne laskaju tvojoj figuri,zakaj ih onda forsiraš?

    OdgovoriIzbriši
  2. ove hlače koje imam su uski model tako da su broj veće smiješno stajale,a kao što sam već i negdje napisala,meni je bitno da se ja u svojoj odjeći dobro osjećam,a to šta drugi misle mi je stvarno svejedno,tako da...

    OdgovoriIzbriši