utorak, 28. lipnja 2011.

Lastavice moja mala!

Drage moje, nadam se da uživate u ovim toplim ljetnim danima, ja sam sva u nekim obvezama i promjenama tako da jedva čekam malo slobodnog vremena. Dobila sam stažiranje u Turističkoj zajednici svoga grada tako da sam presretna zbog toga pošto je to moja struka i mislim da ću puno toga naučiti:)

Motiv lastavica bio je vrlo moderan prošle sezone, no meni se oduvijek sviđa i naprosto obožavam komade odjeće, nakita i torbi s ovim uzorkom,a Vi?

Kombinacija je bila za popodnevnu subotnju kavu s frendicom. Veeliki Nescafe vanilija, voda s nekoliko kockica leda i trosatno čavrljanje bili su čisto dovoljni za podizanje raspoloženja i osjećaja da je vikend! Oko nas je lagano lepršao miris mog Cacharel Scarlett-a, koji je na jedan profinjen i blagi način zaokružio ovu nježnu lastavica-kombinaciju :)








p.s. pratite pažljivo blog jer uskoro je veeliko darivanje,pa da ne bi propustile priliku za osvajanje predivnog poklona :))

xOxO, Vanilla Sky

3 komentara:

  1. slatko mi je ovo, suknja pogotovo. jedino bih ja umjesto tajici neke grilonke, isto crne. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. sladak outfit :) suknjica mi se pogotovo sviđa <3

    OdgovoriIzbriši
  3. thanx cure,meni je suknjica jako draga!slijedeći put kad ću je nositi definitivno će biti crne grilonke,puno bolje bi izgledale,hvala na savjetu!

    OdgovoriIzbriši