četvrtak, 30. lipnja 2011.

Retro Dots!!!

Vrlo je zanimljivo kako neke stvari ponekad same nađu put do svojih vlasnika, a upravo tako je bilo s košuljom iz današnje kombinacije. Već sam napomenula da često kupujem na Ebay-u, i tako sam jednom izbidala jednu narukvicu za nekoliko funti a kad je paket nakon dva tjedna stigao na moja vrata-bogme sam se iznenadila! Umjesto narukvice h&m košulja i to u mojoj veličini. Kad sam je isprobala i shvatila kako mi se jaako sviđa narukvica je ubrzo postala prošlost. Stoga danas jedna točkasta kombinacija u čast ovoj košulji koja je sasvim slučajno postala moje vlasništvo. Također, u kombinaciji s Rock'n'Rose Couture cijeli outfit djelovao je pomalo dalek, odnosno vratio me dosta godina unatrag pošto sam kao mala imala haljinu identičnog uzorka u kojoj sam provela predivne dane.(kombinacija je od prije dva dana :))

Inače, ova sparina danas me toliko omamila da mi je cijeli dan vrlo neobično zamoran, kao da sam u nekom polusnu. Miris vrućeg asfalta poslije kiše zamijenio je miris rascvalog cvijeća iz okolnih dvorišta, no blaga ljetna kiša u ove vruće dane mislim da je bila i više nego dobrodošla. Kad sam u podne izlazila iz kuće kiša mi nije bila u planu tako da sam trčkarajući po gradu i prilično pokisla, no to mi je na neki način i odgovaralo i malo me razbudilo! Da ne duljim, evo kombinacije:








Skinnyce: Zara
Košulja: h&m
Narukvice: ?
Ogrlica: Takko Fashion
Clutch: Asos
Wedges: h&m
Naočale: Vogue

4 komentara:

  1. obožavam točkice, majica mi je odlična :)
    wedges su ti isto super, ja nikako da se namjerim na neke koje su mi baš skroz sviđaju :/

    OdgovoriIzbriši
  2. thanx :)
    pa i ja sam isto dosta dugo tražila neke koje mi se sviđaju-ali da su i udobne i s ovima sam čisto zadovoljna,naručila sam sad i takve u beige boji,a još k tome su i snižene!

    OdgovoriIzbriši
  3. čekamo novi post! :)
    pusa od jedne petre iz splita :*

    OdgovoriIzbriši