nedjelja, 12. lipnja 2011.

Šarena nedjelja!

Drage moje, nadam se da ste i Vi uživale u vikendu i da će vam, kao i meni, ostati u lijepom sjećanju. Ovaj vikend nisam radila i stvarno mi je super došlo malo odmora. U petak sam imala zadnji ispit i stvarno sam proteklo vrijeme bila pod ogromnim stresom, jer uz trenutni posao mi je bilo teško naći dovoljno vremena za učenje, sad sam u iščekivanju rezultata no po mojoj procjeni ispit je prošao sasvim u redu.

Subotu sam provela uživajući s mojim najslađim maltezerom Neom pošto su svi drugi imali neke obaveze, pa smo zato Neo i ja imali cijeli dan za sebe. Ovaj vikend se u mom gradu održavala neka fešta, odnosno dani grada, tako da je bilo lijepo promatrati ljude koji su hrlili u moj mali grad. Inače vlada neka tišina i sve je nekako monotono, zato me takva događanja valjda i vesele. Neo i ja smo cijelo popodne šetali i uživali u suncu, a navečer sam s dečkom išla na rođendan k njegovom frendu, gdje je bio totalni kaos ali to se već vjerojatno i podrazumijeva.

Danas sam sa svojima prošetala malo da razgledamo što se sve događa u mojem najdražem gradu na svijetu, Lepoglavi naravno, u vrijeme ovih dana grada... Svugdje izložena lepoglavska čipka u obliku malih brošića i privjesaka, puuno šećerne vune i kokica-uz nezaobilaznu punu terasu jednog restorana uvijek me iznova razvesele. Neo je također bio oduševljen kokicama koje je po putu uspio uloviti, a i malom maltezericom koju je slučajno ugledao za susjednim stolom.

Evo i nekoliko slika, uživajte još malo u nedjeljnoj večeri, jer sutra naravno opet obaveze-uglavnom svima uspješan tjedan!



Majica: Zara
Suknja: h&m
Balerinke: Borovo
Prsten&narukvica: NY
Ogrlica: Accessorize
Naočale: Vogue
xOxO, Vanilla Sky

4 komentara:

  1. ne znam zakaj forsiraš tajice i donje dijelove tipa one bež hlače iz zadnjeg posta kad ti fakat ne stoje...ponađi nešto što će ti laskati figuri...

    OdgovoriIzbriši
  2. stvarno ne kužim gdje je toliki problem s tim tajicama,nosi ih hrpa cura...meni osobno su neke suknje jednostavno prekratke da ih nosim bez ičega,a i neke bolje izgledaju s tajicama nego bez...a što se tiče hlača,meni je bitno da se ja u svojoj odjeći dobro osjećam,a to šta drugi misle me stvarno ne zanima...nhf.. :))

    OdgovoriIzbriši
  3. ova mi se jako sviđa! bilo bi bolje da si crne grilonke nosila umjesto tajica, al ok kad se bolje osjećaš u njima! imam istu suknju i osjećam se čudno u njoj, na tebi mi bolje djeluje

    OdgovoriIzbriši
  4. thanx draga...znam da bi grilonke bile bolje odnosno bez ičega bi bilo najprikladnije al dobro,popravljam se....baš sam pričala s curama na forumu kako nekima ta suknja čudno stoji,a ja stvarno ne kužim zašto,meni je čisto oke,sad sam i onu plavu naručila :)

    OdgovoriIzbriši