četvrtak, 2. veljače 2012.

Review: Garnier Miracle Skin Perfector BB krema

Pretpostavljam da vas je puno već do sada isprobalo novitet na našem tržištu- Garnierovu Blemish Balm kremu, koja se od nedavno napokon može i kod nas kupiti, no za one koji nisu evo jedna brzinska recenzija. Cijena kreme je cca 60 kn što po meni za pakiranje od 50 ml i nije puno, a prilično se i sporo troši jer je ne treba puno nanositi iz razloga što je vrlo guste strukture.

Ovo je moj prvi video pa molim budite blage :)
(Snimano je navečer pa nije baš najbolja rasvjeta)

Također, za one koji se žele više informirati općenito o BB kremama, mogu pogledati moj post od prije nekoliko mjeseci pa još jednom proučiti sve o ovom čarobnom proizvodu s kojim sam osobno zadovoljna već poprilično dugo vremena!

Link na post o bb kremama:

http://vanillaskyfashionobsession.blogspot.com/2011/04/blemish-balm-krema.html

Evo napokon i video-recenzija, slobodno napišite i kako ste vi zadovoljne s BB kremama i koje koristite, te da li ste probale i ovu Garnierovu!



Evo dobila sam i jedan upit vezano za prekrivanje Garnier bb kreme pa samo dodajem nekoliko slika da vidite kakvo je prekrivanje kod ove bb kreme. Kao što sam rekle, bb kreme općenito nisu namijenjene nekom jakom prekrivanju i po mom mišljenju definitivno je potrebna korekcija nepravilnosti korektorom. Evo i slika:

Slika 1.: bez Garnier bb kreme i bilo čega drugog :)

Slika 2. : sa Garnier bb kremom (ispod nema nikakve podloge niti bilo kave hidratantne kreme)

Slika 3. : sa Garnier bb kremom

xOxO, Vanilla Sky

Broj komentara: 7:

  1. super da imaš i video..Moja cimerica Mare i ja te redovito pratimo i super da si se vratila..
    Samo tako nastavi xoxoxoxoxo

    OdgovoriIzbriši
  2. thanx,drago mi je da vam se sviđa i hvala što pratite blog:) uskoro bude mao darivanje pa budite tu negdje u blizini :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim da je osnovna stvar kad se priča o nekom takvom proizvodu, pokazati (bar na slici) prije i poslije. U cijelom videu samo pričaš, a od kreme ni k za vidjet. Ja bih osobno volila vidjet komad lica s prištićima prije i nakon nanošenja kreme da vidim da li zbilja prekriva ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. nema problema,budem updejtala post sa više slika gdje se bolje vidi nijansa bb krema,a kao što sam i rekla u video recenziji-bb kreme ne prekrivaju baš nešto previše,tj.ako postoje neke nepravilnosti i prištići potrebno je malo to prekriti korektorom,budem još danas stavila slike pa da vidiš malo bolje o čemu pričam :)
    pozz i hvala na savjetu :)

    OdgovoriIzbriši
  5. evo napravila sam update,nadam se da vidiš kakvo je prekrivanje ove Garnierove bb kreme :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super! Hvala!
    OK prekriva, ne treba puno dorađivat, sviđa mi se. Mogla bih baš skoknut do DMa danas...

    OdgovoriIzbriši